ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ

 


Σχετικά με την προγραμματισμένη εκδήλωση ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ στις 7/4/2024 με συνδιοργάνωση των PET LOVER Vrilissia και την ΑΜΚΕ


« Αλληλεγγύη στα αδέσποτα»


Με απογοήτευση διαπιστώσαμε μόλις, πως ο Δήμος ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ αντί να συμπράττει με τους συλλόγους της πόλης μας, και μάλιστα όταν του το ζητάνε, τους ανταγωνίζεται !


 


Ο Σύλλογος Βριλησσίων ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ, έστειλε επιστολή στις 22/1/2024 προς τον Δήμαρχο κ. Πισιμίση, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημητρίου, δηλώνοντας την πρόθεση μας να πραγματοποιήσουμε ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ στις 7/4 , δηλαδή 3 μήνες πριν και μάλιστα αιτούμενοι να υλοποιηθεί υπό την αρωγή του Δήμου αφού θα συμμετείχαν και όλες οι τοπικές φιλοζωικές ομάδες Βριλησσίων οι οποίες είχαν ήδη ενημερωθεί .


Ο στόχος μας ήταν και είναι η ευαισθητοποίηση όλων προς τα αδέσποτα μέσα από δράσεις που αφορούν όλους αλλά και η επιβαλλόμενη συνεργασία μας με τον δήμο, για την ενεργοποίηση της κοινότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη της φιλοζωίας, σε μία μορφή γενικής συνεργασίας. Όλοι οι σύλλογοι μαζί υπό την αιγίδα του Δήμου.


Δυστυχώς επειδή κατ΄ όπως φαίνεται, η δική μας αυτονόητη λογική της συνεργασίας δήμου και τοπικών συλλόγων, δεν ταυτίζεται με την φιλοσοφία της σημερινής δημοτικής αρχής, επιλέγοντας να διοργανώσει την ίδια εκδήλωση μία εβδομάδα πριν την δική μας, μηδενίζοντας την προσπάθεια μας και αγνοώντας μας επιδεικτικά πιθανώς για λόγους υποβάθμισης μας..


Λυπούμαστε ειλικρινά , τα συμπεράσματα δικά σας.


Σας επισυνάπτουμε όλη την σχετική αλληλογραφία και την προετοιμασία μας και σας καλούμε όλους και την Δημοτική αρχή έστω και τελευταία στιγμή να σταθεί στο ύψος του θεσμού που εκπροσωπεί και να προχωρήσουμε μαζί σε μία μεγάλη εκδήλωση, την Κυριακή στις 7 Απριλίου 2024 και ώρα 11.00 -16.00 .  


Σας περιμένουμε…


 


ΥΓ. εννοείται πως είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μας ότι είμαστε υπέρ των δράσεων ημερών υιοθεσίας αδέσποτων προκειμένου να βρίσκουν μία οικογένεια και ελπίζουμε να γίνονται πιο πολλές φορές εντός του έτους. 


*επισυνάπτονται σχετικά 


Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο