Little Yogis: Ανοιχτή Ημέρα Yoga στις 4/4/2024 στα Βριλήσσια



Μαθήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, κάθε Πέμπτη στην "Καλλινίκη" -  Συζήτηση με την ΖΩΗ ΚΕΦΕΡΛΗ ιδρύτρια των Little Yogis

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΕΦΕΡΛΗ 

Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ "ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ"

"Ξεκινάμε Yoga στην Σύλλογος Βριλησσίων Καλλινίκη ! 
Σας περιμένουμε στην "ανοιχτή ημέρα yoga"(δωρεάν)για όλες τις ηλικίες,Ελάτε να γνωριστούμε,να περάσουμε όμορφα. Πατήστε για να δείτε περισσότερα. 
Απαραίτητη κράτηση θέσεων στα τηλ  210-6139689 και 6936913105.

Ο Σύλλογός μας στηρίζει την οικογένεια με πρωτοποριακές ποιοτικές αλλά και ουσιαστικές δράσεις για όλες τις ηλικίες.
Ελάτε να γνωριστούμε και να ενημερωθείτε για όλα. 
Η έμπειρη ομάδα του little yogis  είναι στην διάθεση σας . 
Μένουμε  υγιείς σωματικά και ψυχικά...
Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 . 
Οι ώρες για τις ηλικίες που σας ενδιαφέρουν είναι πάνω στα κουτάκια της αφίσας μας: https://www.facebook.com/syllogoskalliniki/videos/1211305819846493

Και το λινκ: https://www.littleyogis.gr/forms/kids-yoga-form  για να συμπληρώσετε το ερωτηματο-λόγιο το οποίο χρειαζόμαστε. 
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων. 
Σας ευχαριστούμε 210-6139689 και 6936-913105

ΟΙ LITTLE YOGIS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ολοένα και περισσότερο στις μέρες δίνεται προτεραιότητα στις ανάγκες και την φροντίδα των παιδιών. Πολλές φορές σκεφτόμαστε είναι η γιόγκα γυμναστική ; Η ομάδα των Little Yogis έρχεται να μας δείξει ότι η yoga απευθύνεται σε όλους και μπορεί να μας ανοίξει δρόμους προς την βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, της αντοχής μας, να αυξήσουμε την επίγνωση του σώματος μας και τέλος, να μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη καθημερινότητα μας.



ΖΩΗ ΚΕΦΕΡΛΗ ιδρύτρια των Little Yogis


Από το μάθημα μας δεν λείπει το παιχνίδι και το γέλιο… τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας.

Η Ζωή Κεφερλή, μαζί με μια ομάδα από νηπιαγωγούς, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους και δασκάλους yoga, στοχεύουν στη σωστή σωματική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού, βοηθώντας το να γνωρίσει και να αγαπήσει το σώμα του μέσα από το παιχνίδι.


Η yoga που απευθύνεται σε παιδιά πραγματοποιείται κυρίως μέσα από ιστορίες και οι θέσεις που εντάσσονται κατά την διάρκεια της πρακτικής έχουν ονόματα από ζώα, φυτά, στοιχεία της φύσης. Σε παιδιά προ εφηβείας και εφηβείας η γιόγκα, είναι απαραίτητη για τα σώματα των εφήβων που αναπτύσσονται γρήγορα.


Το μάθημα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες περιλαμβάνει ασκήσεις αναπνοών, παιχνίδι, mindfulness και στο τέλος έρχεται η χαλάρωση που ταξιδεύει τους φίλους μας σε τόπους μαγικούς. Στόχος μας είναι η έκφραση του συναισθήματος μέσω του χορού, της μουσικής, των εικαστικών τεχνών και παράλληλα χτίζουμε βασικά εργαλεία ζωής, όπως αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ομαδικότητα και εμπιστοσύνη.

Στο τέλος όμως... όλοι θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας, στο στρώμα μας και την ασφάλεια μας.


Η ομάδα των Little Yogis συνεργάζεται επί σειρά ετών με με Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία (δημόσια & ιδιωτικά) Δημοτικά Σχολεία, Κέντρα Ειδικής Αγωγής, ΚΔΑΠ. Προωθούμε την Yoga για όλες τις ηλικίες, όλες τις ικανότητες και όλη την οικογένεια.


Επιθυμία μας να μπορούν όλα τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της Yoga, μας οδήγησε στην δημιουργία εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο απευθύνεται κατα βάση σε όσους αγαπούν τα παιδιά αλλά και όσους εργάζονται με παιδιά.


Η συνεργασία μας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλινίκη που ιδρύθηκε το 2023,μας οδήγησε στην δημιουργία ανοιχτής ημέρας YOGA που έχει ως στόχο να γνωρίσουμε την Yoga από κοντά και αναμένουμε άτομα από όλες τις ηλικίες να ανακαλύψουν μαζί μας τον μαγικό αυτό κόσμο…


Παιδιά, γονείς, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί θυμόμαστε πως είναι να απολαμβάνουμε το παιχνίδι, τις φωνές και τα γέλια. Τραγουδάμε δυνατά, κυλιόμαστε στο πάτωμα, φωνάζουμε χωρίς να είμαστε θυμωμένοι, γελάμε με την ψυχή μας και γινόμαστε για λίγο παιδιά γεμάτα όνειρα…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο