Ο ετήσιος χορός του ΠΑΣΟΚ Βριλησσίων

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου σε κοσμικό κέντρο της πόλης μας ο ετήσιος χορός του ΠΑΣΟΚ Βριλησσίων.
Την εκδήλωση τίμησε πλήθος φίλων του ΠΑΣΟΚ που κυριολεκτικά κατέκλυσαν την αίθουσα και δημιούργησαν το αδιαχώρητο.
Παρόντες ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος μάλιστα απηύθυνε χαιρετισμό.
Κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής του Κινήματος κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πράγματι διατράνωσε το μήνυμα της ενότητας, χωρίς αποκλεισμούς, για την κυβερνητική προοπτική του κόμματος.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Βάσω Παπανδρέου, κ. Μιλένα Αποστολάκη, κ. Μίμης Ανδρουλάκης.
Το πλέον κυρίαρχο στοιχείο που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του πολιτικού μέρους της εκδήλωσης ήταν η απαίτηση όλων των παρισταμένων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ για ενότητα. Όλοι για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και για την νίκη. Αυτό ήταν το μήνυμα που περνούσαν στους βουλευτές. Αυτό έλεγαν όλοι μεταξύ τους.
Τέλος, παρόντες στο χορό ήταν ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταμάτης Λώλας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της προοδευτικής παράταξης Τάσος Χρηστάκης, Ξένος Μανιατογιάννης, Γιώργος Χονδροματίδης και Κώστας Πολίτης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο