ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Συγκροτήθηκε στις 31.3.2008 η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων προκειμένου να εξετάσει τα δεδομένα και να εισηγηθεί αποφάσεις για τα ποσοστά των αυξήσεων στους λογαριασμούς της ύδρευσης, τις οποίες θα ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Τη συγκρότηση της διαπαραταξιακής επιτροπής είχε αποφασίσει το Δ.Σ. κατά τη συνεδρίασή του στις 24.3.2008
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων, με κύρια θέματα τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού και την εκλογή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.
Στο πρώτο θέμα ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης εισηγήθηκε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για αυξήσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης οικιών και καταστημάτων σε ποσοστιαία βάση κλιμακούμενη από 10 έως 20%.
Η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου, δια του επικεφαλής της κ. Σταμάτη Λώλα και των δημοτικών συμβούλων της κ.κ. Τάσου Χρηστάκη, Ξένου Μανιατογιάννη, Γιώργου Χονδροματίδη, Κώστα Πολίτη και Νίκου Γκούφα, άσκησε κριτική στις εισπρακτικού τύπου προτάσεις της διοίκησης, την οποία κατήγγειλαν ότι περιορίζεται σε μια μίζερη διαχειριστική και αποσπασματική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ζήτησαν τέλος τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής ώστε να διαμορφωθούν προτάσεις που θα λαμβάνουν υπόψη τους κοινωνικά κριτήρια.
Η διοίκηση, από τη μεριά της αναγκάστηκε να αποδεχτεί την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η λήψη απόφασης για αυξήσεις αναβλήθηκε και αποφασίστηκε η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για να εξεταστούν προτάσεις και για να γίνει νέα εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη τελικής απόφασης.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα των διαδικατικών μέτρων για την εκλογή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων που θα γίνει την Κυριακή30 Μαρτίου 2008.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο