ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 8Χ8

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη
Βριλήσσια 15235
Τηλ. 210-8101510, φαξ 210-8101511

Βριλήσσια 22 Μαΐου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργάνωσε την Κυριακή 18 Μαΐου 2007 «Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών 8Χ8.» Το Τουρνουά στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία αφού συμμετείχαν πάνω από 430 παιδιά από τον Αθλητικό Όμιλο Βριλησσίων, τα έξι Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, τα Εκπαιδευτήρια Καντά, ομάδες από τον Δήμο Ηρακλείου και ομάδες από τα αθλητικά προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων. Στην εκδήλωσή μας τιμήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Αλεξόπουλος για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων κ. Τ. Δημητρίου δήλωσε τα εξής: «με αυτή την εκδήλωση ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων δείχνει την ευαισθησία του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο γιατί συνδυάζει την διασκέδαση, την ψυχαγωγία, την αξιοποίηση των ταλέντων και των δυνατοτήτων τους για να σταδιοδρομήσουν στο ποδόσφαιρο. Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και να ευχαριστήσω τα δημοτικά σχολεία και τους Συλλόγους που συμμετείχαν στο Τουρνουά.»
Τα αποτελέσματα του Τουρνουά είναι τα εξής:
Α΄ Κατηγορία (Α΄ Β΄ Γ΄ δημοτικού): 1ος νικητής (ΑΟΒ) 2ος νικητής Τσέλσι (Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων)
Β΄ Κατηγορία (Δ’ ΣΤ’ Ε’ δημοτικού): 1ος νικητής Δυναμίτες (Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων) 2ος νικητής Εκπαιδευτήρια Καντά
Κύπελλο Συνέπειας: Σακελλαρόπουλος Γιώργος και Χάνδακας Γιάννης (Αθλητικά Προγράμματα Δήμου Βριλησσίων)
Πολυτιμότερος παίχτης της Β’ κατηγορίας: Γκότσης Ιωάννης (Αθλητικά Προγράμματα Δήμου Βριλησσίων)
Πολυτιμότερος παίχτης της Α’ κατηγορίας: Κουρής Θεόδωρος (Αθλητικά Προγράμματα Δήμου Βριλησσίων)
Το Τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κ. Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων κ. Τ. Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Αντιπρόεδρος Δ.Σ του Αθλητικού Οργανισμού κ. Κ. Παπασπηλίου και ο Πρόεδρος ΔΣ του Δήμου Βριλησσίων κ. Τ. Βουγιουκλάκης.

Εκ του γραφείου επικοινωνίας τηλ. γραφείου επικοινωνίας
Του Αθλητικού Οργανισμού 210-8101510-511
Του Δήμου Βριλησσίων
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
15 Μαΐου 2008


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των Αθλητικών Εκδηλώσεων ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργάνωσε, το Σάββατο 10 Μαΐου 2008 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2008, 2 εκδηλώσεις.

Α) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Χάντμπολ (κατηγορία προμίνι), το Σάββατο 10 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πλήθος μικρών αθλητών εκπροσώπησαν τις ομάδες: Ν. Ιωνίας, Δούκα, Ο.Φ.Ν.Ι, Χαλανδρίου, Βριλησσίων 1, Βριλησσίων 2, Πολιτεία, Πανιωνίου και Πολιτείας, σε μια εκδήλωση με καθαρά παιδαγωγικό χαρακτήρα, χωρίς να κρατηθεί σκορ. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Ομοσπονδιακού Προπονητή καθώς και εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης κ. Κότσιρα καθώς και παλαιμάχων αθλητών και δημοτών μας όπως ο κ. Ηλιόπουλος.

Στο τέλος του Τουρνουά δόθηκαν διπλώματα στους συμμετέχοντες

Β) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

Διεξήχθη το Τουρνουά Τένις την Κυριακή 11 Μαΐου στο Γήπεδο της Δωδεκανήσου, η εκδήλωση στέφτηκε από επιτυχία αφού συμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά.

Οι νικήτριες ομάδες είναι οι εξής:
Στην κατηγορία αγοριών δημοτικού:1ος Μιχάλης Τρίγκας, 2ος Μαρκόπουλος Βίκτωρας
Στην κατηγορία κοριτσιών δημοτικού:1η Δρετάκη Αλίκη, 2η Κρητικού Γεωργία, 3η Κούτρη Σταυρίνα
Στην κατηγορία αγοριών γυμνασίου:1ος Σουήδας Θεόδωρος, 2ος Ταλιάκης Μιχαήλ, 3ος Φράγκος Μάριος
Στην κατηγορία κοριτσιών γυμνασίου:1η Στυλιανού Φοίβη, 2η Φραγκοπούλου Μαρία
Στην κατηγορία αγοριών λυκείου:1ος Αζναουρίδης Σωκράτης, 2ος Γκουρλής Λάμπρος, 3ος Ταλιάκης Γιώργος
Στην κατηγορία κοριτσιών λυκείου:1η Ανδριανού Αγγελική, 2η Μουτέν Ξένια, 3η Λύγουρη Μαίρη

Στο τέλος των Τουρνουά δόθηκαν μετάλλια και διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων κ. Τάσος Δημητρίου δήλωσε τα εξής: «Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και οι διακρίσεις των μικρών αθλητών δείχνουν το ενδιαφέρον και την πρόοδο που υπάρχει στον αθλητισμό της πόλης μας, γι αυτό καλούμε όλους τους Βριλησσιώτες να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και με την παρουσία τους να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλλει ο Αθλητικός Οργανισμός για την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.»

Τα Τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κ. Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων κ. Τ. Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Αντιπρόεδρος Δ.Σ Αθλητικού Οργανισμού κ. Κ. Παπασπηλίου, τα Μέλη ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού κ. Κ. Φαράκλας, κα Β. Παπαδήμα και κα Ν. Γκουρομίχου


Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας τηλ. γραφείου επικοινωνίας
Του Αθλητικού Οργανισμού 210-8101510-511
Του Δήμου Βριλησσίων
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Ολυμπιονικών & Σ. Λούη
Βριλήσσια Τ.Κ. 152 35

Βριλήσσια 7/5/2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΝΤΜΠΩΛ

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέων Βριλησσίων διοργάνωσε την Κυριακή 4 Μαΐου 2008 ΕΚΔΗΛΩΣΗ 30ΧΡ. ΧΑΝΤΜΠΩΛ στο Family Sport Club. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, βραβεύτηκαν παλιοί πρόεδροι, παράγοντες καθώς και παλιοί και εν ενεργεία παίκτες του συλλόγου. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων κ. Τάσος Δημητρίου δήλωσε τα εξής:
«Ο Αθλητικός Οργανισμός με την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης προς τιμήν των 30 ετών δραστηριότητας του ΕΣΝΒριλησσίων, δείχνει και έμπρακτα την ευαισθησία του στην ανάπτυξη του Σωματειακού Αθλητισμού. Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στην προσπάθεια υποστήριξης όλων των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας και μέσα από την συνεργασία να αναδεικνύονται η δραστηριότητα και οι επιτυχίες του κάθε συλλόγου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΕΣΝΒ για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κ. Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπωλ κ. Σ. Αγγελούδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βριλησσίων κ. Ν. Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Αντιπρόεδρος ΔΣ Αθλητικού Οργανισμού κ. Κ. Παπασπηλίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού κα Α. Δημητρακοπούλου και κα Κ. Χρυσοπούλου, ο Δημοτικός Σύνβουλος κ. Ι. Τσούτσιας και τα μέλη ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού κ. Κ. Φαράκλας και κα Β. Παπαδήμα.



Εκ του γραφείου επικοινωνίας Τηλ. γραφείου επικοινωνίας
Του Αθλητικού Οργανισμού 210-8101510-511
Του Δήμου Βριλησσίων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο