Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου 2008
ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ 2.150.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΕ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Η αντιπολίτευση, ορθότατα, αρνήθηκε να του δώσει την αυξημένη πλειοψηφία.

Και νέο δάνειο 2.150.000 ευρώ ζήτησε την Δευτέρα 15.9.2008, από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κώστας Ιωαννίδης.
Αιτία η εκτέλεση του έργου της μετατόπισης των αγωγών ακαθάρτων του Αγίου Αντωνίου, η φύτευση του ΤΥΠΕΤ κλπ.
Επειδή όμως το δάνειο υπερέβαινε το ποσό των 1.800.000 ευρώ και χρειαζόταν αυξημένη πλειοψηφία, η αντιπολίτευση και ορθά του την αρνήθηκε γιατί συνέχεια η δημοτική αρχή ζητά δάνεια. Η αξιωματική αντιπολίτευση του πρότεινε να ομοφωνήσουν σε ένα δάνει 1 εκ. ευρώ αντ' αυτού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Για το έργο της μετατόπισης των αγωγών ακαθάρτων του Αγίου Αντωνίου η διοίκηση θα χρειαστεί περί τις 400.000 - 500.000 ευρώ κι αυτό γιατί δεν αντέδρασε στην απόφαση της Νομαρχίας να πληρώσει εκείνη όπως όφειλε και αυτήν την παρέμβαση όπως και τους άλλους αγωγούς. Διότι αν ο κ. Δήμαρχος το διεκδικούσε θα το κέρδιζε. Τώρα λοιπόν όλοι εμείς τα παντοτινά κορόιδα θα βάλουμε ξανά το χέρι στην τσέπη.
Επίσης αποκαλύφθηκε ότι όταν έγινε το έργο της ανάπλασης της πλατείας Αναλήψεως μπροστά στη φούρια της και στη βιασύνη της να δείξει έργο - βιτρίνα η διοίκηση ζήτησε από την κατασκευάστρια εταιρία να φτιάξει και τις υποδομές για τους αγωγούς ομβρίων, αντί να ζητήσει από την Νομαρχία να τους φτιάξει πρώτα εκείνη με δική της δαπάνη, με αποτέλεσμα η κατασκευάστρια εταιρία να κάνει αγωγή και να πετύχει την αποζημίωση για τη δουλειά της ύψους 300.000 ευρώ με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε κατά του Δήμου Βριλησσίων.
Πληρώνετε λοιπόν κορόιδα δημότες τα σφάλματα, τις επιπολαιότητες και τις φιλοδοξίες αυτών που σας κυβερνούν...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο