ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ
ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Άγνωστοι έσπασαν και λήστεψαν κατάστημα ανδρικών αξεσουάρ σήμερα τα ξημερώματα μέσα στην Πλατεία Ελευθερίας στην οδό Αίαντος 2 δίπλα από την Εμπορική Τράπεζα.
Συγκεκριμένα, έσπασαν την θύρα εισόδου αποτελούμενη από χοντρό τζάμι, πετώντας πάνω της ένα σιδερένιο καπάκι υπονόμου με το οποίο την έκαναν θρύψαλλα.
Στη συνέχεια έκλεψαν στα γρήγορα, όπως προκύπτει από ρολόγια πεταμένα στο πάτωμα που από τη βιασύνη τους δεν πρόλαβαν να πάρουν, διάφορα είδη του καταστήματος.
Ας σημειωθεί ότι το κατάστημα αυτό άνοιξε μόλις χθές για πρώτη ημέρα.
Το περιστατικό αυτό, σαν συνέχεια πολλών άλλων, όπως μόλις πρόσφατων κλοπών του περιπτέρου έξω από τον Βασιλόπουλο, του καφέ στη Λ. Πεντέλης κάτω από την Ευρωγνώση και του ψητοπωλείου "Αρκάδες", υποδηλώνουν για άλλη μία φορά την παντελή έλλειψη ασφάλειας και αστυνόμευσης της πόλης μας απέναντι στην αυξανόμενη εγκληματικότητα για τα οποία συνέχεια φωνάζουμε.
Διότι αποτελεί ντροπή οι αστυνομικοί να φυλάνε πολιτικούς και δημοσιογράφους που δεν τους θυμάται "ούτε η μάνα τους" και από την άλλη μεριά τα πάντα να είναι στο έλεος των κακοποιών και κανείς να μην ενδιαφέρεται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο