ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ VODAFONE ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
Το υπ' αριθ. πρωτοκ. 49116 / Φ 386 / 17.9.2008 έγγραφο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών βεβαιώνει κυριολεκτικά ότι η κεραία της VODAFONE στην οδό Δωδεκανήσου είναι παράνομη και λειτουργεί πλήρως προς εξυπηρέτηση της εταιρίας αυτής. Συγκεκριμένα, το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο που φέρνουμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας αναγράφει επί λέξει:
"όσον αφορά την κατασκευή της κεραίας επί της οδού Δωδεκανήσου αριθ. ....., στα Βριλήσσια Αττικής, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν έρευνας στα αρχεία της ΕΕΤΤ δεν βρέθηκε εκδοθείσα άδεια. Ως εκ τούτου, τεχνικό κλιμάκιο του αρμόδιου Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος διενήργησε αυτοψία στην ως άνω θέση στις 10.9.2008. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αυτοψίας, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος την ημέρα και ώρα της αυτοψίας λειτουργούσε κι εξυπηρετούσε το δίκτυο της VODAFONE σε συχνότητες του φάσματος DCS..."
Κατόπιν αυτών υποβλήθηκε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη.
Οι κάτοικοι απαιτούν, σε συνέχεια των διαβημάτων τους, την άμεση απομάκρυνση της επικίνδυνης για την υγεία τους κεραίας κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE.
Εάν θέλετε να διαβάσετε αυτούσιο το έγγραφο κάντε διπλό κλικ πάνω στο έγγραφο.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τηλεοπτικό - βίντεο ρεπορτάζ για το θέμα στα ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ TV και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: http://www.vrilissiotikaneatv.blogspot.com/
με πλάνα από την παράνομη κεραία, ρεπορτά και συνεντεύξεις με περιοίκους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο