ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Ρίτα Ιωαννίδου στο τελευταίο ταξίδι της.
Στην κηδεία που έγινε την Δευτέρα 24.11.2008 στον Ιερό Αναλήψεως του Κυρίου Βριλησσίων και κατόπιν στην ταφή στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου ήταν όλοι εκεί.
Πάνω απ' όλα η οικογένειά της, ο σύζυγός της, τα παιδιά της και η αδελφή της, οι αγαπημένοι της άνθρωποι, οι φίλοι της, οι γνωστοί της που κατέκλυσαν την εκκλησία, για να τιμήσουν τον αξιοπρεπή άνθρωπο, την αγωνίστρια στην ζωή και στην τοπική κοινωνία. Τον άνθρωπο που που στάθηκε με γενναιότητα απέναντι ακόμα και στον καρκίνο τον οποίο πολέμησε όρθια μέχρι την τελευταία στιγμή.
Την Ρίτα μας αποχαιρέτησαν επίσης όλοι οι Δήμαρχοι αυτής της πόλης από το 1982 έως σήμερα. Παρίσταντο ο Αντώνης Ράμφος, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Σταμάτης Λώλας, ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο Κώστας Ιωαννίδης. Ήταν ακόμα παρόντες πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης παλιοί και καινούριοι.
Της εξόδιας ακολουθίας χοροστάτησαν οι ιερείς Αγησίλαος Τσώλος και Εφραίμ Παπάς.
Τους συγκινητικούς και κατανυκτικούς ψαλμούς έψαλλε ο υπέροχος και μοναδικός πρωτοψάλτης του Ιερού μας Ναού Γιώργος Πασχαλίδης.
Όλοι θα θυμόμαστε την Ρίτα. Τον αγώνα της, την αξιοπρέπειά της, την καλοσύνη της, το χαμόγελό της. Μα πάνω απ' όλα την δύναμη και την γενναιότητά της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Βριλησσιώτικης γης που σκεπάζει την αγαπημένη μας φίλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο