ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.
ΞΕΦΤΙΛΑ - ΝΤΡΟΠΗ - ΑΙΣΧΟΣ.
ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ 8 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 47.
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ - ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 8 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η-Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
Στις 12 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων είναι έτοιμο να πάρει μία απόφαση που είναι ντροπή. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή μεταφέρονται στον Δήμο 39 εργαζόμενοι από την Δημοτική Επιχείρηση με σύμβαση αορίστου χρόνου ,όπως ο νόμος δίνει την δυνατότητα, επί συνόλου 47 εργαζομένων. Παραμένουν λοιπόν μόνο ΟΚΤΩ (8) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ! Είναι οι εργαζόμενοι που προσφέρουν υπηρεσίες στα κοινωνικά προγράμματα .Είναι οι εργαζόμενοι που υφίστανται μία απαράδεκτη διάκριση .Είναι οι εργαζόμενοι που καλούνται να κάνουν το «έρμα» στη νέα Κοινωφελή Επιχείρηση Βριλησσίων, μία επιχείρηση με υπερχρεωμένο παρόν και ομιχλώδες μέλλον. Μία επιχείρηση που θα χρησιμοποιηθεί και πάλι για εύκολες προσλήψεις και πλούσιες αμοιβές στη θέση του εκάστοτε προέδρου της.
Οι λόγοι που η διοίκηση επικαλείται για τις διακρίσεις ,είναι διάτρητες νομικές ερμηνείες ενώ αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι γίνεται επιλεκτική μεταφορά προσωπικού από τα προγράμματα με άγνωστα κριτήρια. Μήπως οι εργαζόμενοι που μένουν απέξω έχουν ενοχλήσει τη διοίκηση ,επειδή μπαίνουν στα γραφεία της για να διεκδικήσουν και όχι για να παρακαλέσουν ; Μήπως υποτιμώντας τους εργαζόμενους στα κοινωνικά προγράμματα υποτιμούν και τους δημότες που στηρίζονται σε αυτά;
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την διοίκηση του δήμου που δεν τους διασφαλίζει το επαγγελματικό τους μέλλον μετά από σειρά ετών προσφοράς τους σε πραγματικά δύσκολους και ουσιαστικούς τομείς και με αβέβαιη την πορεία των κοινωνικών προγραμμάτων.
Φτάνουν πια οι μισθοί πείνας ,ακόμα και αυτοί αβέβαιοι! Φτάνει η καθημερινή αγωνία και η φθορά!
Καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με τη στάση τους στην ψηφοφορία της ερχόμενης Δευτέρας να στηρίξουν ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην ΔΕΑΒ για την μεταφορά τους στον Δήμο! Οι 1000 ή οι 400 ψήφοι τους δεν τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται ζωές εργαζομένων ! Δεν αρκούν οι συγκινητικές ομιλίες τους στις διάφορες εκδηλώσεις! Ας σκεφτούν και λίγο παρακάτω από την «κομματική πειθαρχία»! Κανένας εργαζόμενος να μην νοιώθει σαν οικονομικός μετανάστης στην ίδια την πατρίδα του! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΟΙ 8 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΚΔΑΠ –ΑΜΕΑ ‘ΚΡΙΚΟΣ’
ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΙΩΝ 6-12


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΙΤΣΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΤΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΑΜΑΔΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ