ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Τον κ. Τάκη Βουγιουκλάκη θα προτείνει εκ νέου για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επόμενη διετία, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης, στις αυριανές σχετικές αρχαιρεσίες του Σώματος. Ο Δήμαρχος θεωρεί με την επιλογή του αυτή ότι ο κ. Βουγιουκλάκης πέτυχε στην ίδια αποστολή κατά την προηγούμενη διετία που διετέλεσε στο ίδιο αξίωμα.
Πέραν τούτου, ως επτασφράγιστο μυστικό κρατάει ο Δήμαρχος τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα στα οποία θα αναθέσει τα υπόλοιπα αξιώματα.
Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες μάλλον θα αντικατασταθεί ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Γιάννης Μαρίνης με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Μακρή.
Σίγουροι στις θέσεις τους των αντιδημάρχων φέρονται οι κ.κ. Ζωή Κουβαρά και Γιώργος Δεσποτίδης.
Δεν αποκλειόταν όμως να συνεχίσει το ίδιο ακριβώς σχήμα και των τεσσάρων αντιδημάρχων και στην επόμενη θητεία και συνεπώς στην περίπτωση αυτή δεν θα αλλάξουν ούτε οι κ.κ. Παπασπηλίου και Κατσούγκρης αντιδήμαρχοι επί πάρα πολλά έτη.
Μέχρι τις απογευματινές ώρες συνεδρίαζε η δημοτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φαινόταν πιθανή (όχι όμως βέβαιαη) η υπερψήφιση του κ. Βουγιουκλάκη για τη θέση του Προέδρου κάτι που δεν προέκυπτε και για την ελάσσονα αντιπολίτευση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο