Τα δικά σας καυστικά σχόλια για το παράνομο παρκάρισμα.

Όπως ακριβώς δημοσιεύθηκαν στο f/b χωρίς την παραμικρή ορθογραφική αλλαγή.
Alexandra Bel
Alexandra Bel Αίσχος...κάναμε τόση υπομονή μέχρι να φτιαχτεί η δεύτερη λωρίδα για να παρκάρει ο κάθε αναγωγος Καραγκιόζης.
Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι σταματάνε ακόμα και στις 7 για να πάρουν καφέ χωρίς alarms με κίνδυνο να πέσεις επάνω τους.
Ο κορυφαίος ΧΑΜΌΣ γίνεται στο γήπεδο Χαλανδρίου.
Επίπεδο ΜΗΔΈΝ.

Nikos Anastasioy πρεπει να ανημεροσουμε τον δημαρχο μας να βαλη μεγαλητερα πεζοδρομια για να παρκαρουμε τα μηχανακια μας εκει
Maria Tsouderou
Maria Tsouderou Να ήταν αυτό μόνο το πρόβλημα... Εδώ πηγαίνουν διάφοροι γάιδαροι και παρκάρουν μπροστά από τη νησίδα στην Λ.Πεντέλης στο ύψος στο Απολλώνιο!
Dimitris Varvitsiotis
Dimitris Varvitsiotis Ναι αυτο παντα θα γινετε μεχρι οσο κομπλεξικος ελληναρας δεν φτιαχνει γκαραζ στο σπιτι-μαγαζι.Και εσυ που το ανεβασες ειναι σιγουρο οτι και εσυ το εχεις παρκαρει ετσι.
Valia Papap
Valia Papap Επί τέλους, Δήμος και Αστυνομία τι κάνουν?
Elisabeth Ver
Elisabeth Ver Ο Δήμος χάνει έσοδα από τα πρόστιμα κ εμείς την υπομονή μας. !!!
Miltiadis Papaioannou
Miltiadis Papaioannou Χτες στη πλατεία στη πάνω πλευρά ένα κ@λοπαίδι το έχωσε το μαύρο Ίμπιζα στο ποδηλατοδρομο και πήγε για καφε. Του λέω περνούν καρότσια και τους κλείνεις.... Και μου λεει .... Θα κάτσω λίγο... Τι θες τώρα και μου λες... Γερμανό χρειαζόμαστε ... Σόημπλε...
 ελενη κοζομπολη
ελενη κοζομπολη δεν προκειται να αλλαξει κατι.......ειδικα οσο πλησιαζουν οι αυτοδιοικητικες εκλογες.......οιπολιτες θα μενουμε γαιδουρια και θα παρκαρουμε οπου βρουμε και ο δημος και οι δημοτικοι συμβουλοι ολο και ποιο αβουλοι!!!!!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο