Σήμερα στη Ρεματιά σε μία από τις λίγες επιλεγμένες παραστάσεις.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2", σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare, από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσιάζεται στη Ρεματιά, μία από τις λίγες παραστάσεις, σε επιλεγμένα Φεστιβάλ Δήμων της Περιφέρειας και της Αττικής.
Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Θ.Ο.Κ) και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia '16 στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Πολυπληθής θίασος από 2 άτομα και μουσικό soundtrack με λυρισμό. Σύγχρονη διασκευή στον Σαίξπηρ με ισχυρές οικογένειες, φαντάσματα, 22 ρόλους, ορχήστρα, πλοκή και δύο ηθοποιούς. Πιάνονται χέρι-χέρι μαζί με την κωμωδία, τον ρομαντισμό και την δραματικότητα και πάνω στη σκηνή όλοι αυτοί πηγαινοέρχονται ασταμάτητα. Πνευματώδης συνεχής εναλλαγή, έξυπνα ευρήματα και προσμονή για την επόμενη έκπληξη! Ένα τρελό παιχνίδι μέσα στους σαιξπηρικούς στίχους!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Διονύσης Καψάλης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κων/νος Μπιμπής

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Γάκης

ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έλλη Λιδωρικιώτη

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Θεοδώρα Βεστάρχη

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Σάκης Μπιρμπίλης

Δ/ΝΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο