Οικόπεδα έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι και ασυνείδητοι ρίχνουν σκουπίδια, κομμένα κλαδιά, χόρτα και μπάζα.

ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ζουμε σε ένα προνομιούχο προάστιο με πολύ πράσινο, πάρκα, πλατείες, ποδηλατόδρομους και ωραία σπίτια με κήπους ακόμα και οι πολυκατοικίες.  Αλλά....υπάρχουν ακόμα μερικά άδεια οικόπεδα που έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι και που μερικοί ασυνείδητοι ρίχνουν όχι μόνο σκουπίδια και κομμένα κλαδιά και χόρτα αλλά και μπάζα καμιά φορά. 

Πήγα στον Δήμο και τους έκανα αίτηση για το συγκεκριμένο οικόπεδο στην οδό Δ. Βερναρδου και Αττικής Οδού που είναι ένα από αυτά και είπαν ότι θα κάνουν κάτι, αλλά τίποτα ακόμα. 
Υπάρχουν και άλλα στην οδό 25 Μαρτίου και Πλαταιών και αρκετά άλλα.
Το τελευταίο αίσχος και απαράδεκτο θέαμα που είδαμε χθες στον περίπατο μας ήταν ένα εγκατελελειμμένο σπιτάκι στην οδό 25 Μαρτίου και Μακεδονίας που προφανώς μπήκαν κάτι τσιγκάνοι και έβγαλαν ότι υπήρχε μέσα στον εξωτερικό χώρο και είναι ένα χάλι γεμάτο παλιά έπιπλα και πράγματα για πέταμα. 
Είναι επιτρεπτό αυτό σε έναν Δήμο σαν τα Βριλήσσια που υποτίθεται ότι είναι από τους καλύτερους και με ανθρώπους κάποιου επιπέδου είτε πολιτιστικού είτε οικονομικού? Αυτό το θέαμα θα περίμενα να το βρω στο Μενίδι που μένουν οι Γύφτοι και ας με συγχωρήσουν οι κάτοικοι εκεί που και αυτοί δικαιούνται ένα καλύτερο περιβάλλον.....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο