Τα μαύρα ρούχα και τα γάντια κίνησαν τις υποψίες ληστείας.

Ευτυχώς δεν ήταν ληστεία το περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στη Γιούρομπανκ στα Βριλήσσια. Όπως μας διευκρινίστηκε έγκυρα, επρόκειτο για είσοδο ενός άνδρα με μαύρα ρούχα που μπαίνοντας στην τράπεζα φόρεσε γάντια, γεγονός που κίνησε τις υποψίες της ληστείας.

Οι αστυνομικές περιπολίες αντιλήφθηκαν απολύτως άμεσα τον άνδρα την ώρα της εισόδου του και επιτόπου έσπευσαν σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις τόσο από το τμήμα της πόλης μας, όσο και από την ομάδα ΔΙΑΣ, με τέσσερις τουλάχιστον μηχανές.
Κατά την διερεύνηση του περιστατικού από τα όργανα της τάξης τους διευκρινίστηκε ότι επρόκειτο για γνωστό πελάτη της τράπεζας ο οποίος συνηθίζει να φορά γάντια τηρώντας τους κανόνες υγιεινής στο έπακρο.
Σε ότι αφορά την δημοσίευση της είδησης περί τις 4.30 το απόγευμα, δηλαδή 2 ώρες μετά το περιστατικό, κι ενώ είχε κλείσει η δυνατότητα πρόσβασής μας στην τράπεζα, διευκρινίζουμε ότι επρόκειτο για πρωτογενές ρεπορτάζ καθώς μεταβήκαμε σε δύο τουλάχιστον παρακείμενα καταστήματα τα οποία αμφότερα μας ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για ληστεία. Με την ενημέρωσή μας τώρα για το ακριβές περιεχόμενο του περιστατικού άμεσα το αναφέρουμε επίσης.
Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά. Είμαστε απολύτως ευτυχείς με την τελική εξέλιξη. Γιατί και τα καλά νέα είναι νέα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο