Είδαμε τα "έξυπνα, μικρά, ψέμματα".

Ο γιος της οικογένειας παντρεμένος για μικρό χρονικό διάστημα με ένα μωρό που πρόσφατα του χάρισε η σύζυγός του. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματα που φέρνει μαζί της η έλευση του νέου μωρού. Η νεαρή μητέρα τρέχει και δεν φτάνει με όλη τη φροντίδα για το νέο μέλος της οικογένειας, έχει αφήσει τη δουλειά της, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα "αχαρτογράφητα νερά".
Ο πειρασμός της νεαρής γυμνάστριας (που δεν βλέπουμε στο έργο) σέξυ, όμορφης, λαμπερής, αναστατώνει τον γιο που νομίζει ότι την ερωτεύτηκε και σκέφτεται να χωρίσει από τη γυναίκα του.
Εκεί λοιπόν παρεμβαίνουν ο πατέρας και η μητέρα του. Όχι κυρίως με έξυπνα μικρά ψέμματα αλλά με συγκλονιστικές αλήθειες ζωής, που για να τον αγγίξουν φτάνουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Αστεία, γλυκιά, αληθινή αλλά και αιχμηρή, όπως η ζωή μας, η παράσταση.

Η κ. Δανδουλάκη πάντα όμορφη και αισθαντική, ερμηνευτικά πλήρης στις απαιτήσεις του ρόλου της.
Ο κ. Γιώργος Παρτσαλάκης μοναδικός, ξεχωριστός, πραγματικά σπουδαίος, στο ρόλο αλλά και - τι υπέροχο - στις "σιωπές" του ρόλου. Ο κ. Φάϊς με αξιόπιστη και ρεαλιστική ερμηνεία με πολλές υποσχέσχεις για το μέλλον και η κ. Δανάη Σκιάδη σπουδαίο ταλέντο του θεατρικού σανιδιού, θα έχει σίγουρα θριαβευτικό μέλλον, γερή μόνο να είναι.
Θαυμάσια η σκηνοθεσία των Πέτρου και Δημήτρη Φιλιππίδη με μοναδικό εύρημα ολόκληρη τη σκηνή της μετάβασης με το αυτοκίνητο του νεαρού ζευγαριού με το μωρό τους στους γονείς του.
Στο θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη" με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αλμπέρτο Φάϊς, Δανάη Σκιάδη, σε σκηνοθεσία Πέτρου και Δημήτρη Φιλιππίδη, σκηνικά Γ. Γαβαλά, κοστούμια Π. Κοκκορού, και φωτογραφία  Λ. Παυλόπουλου. 
Μία δυνατή κωμωδία με ιδιαίτερες ερμηνείες από έμπειρους εξαίρετους ηθοποιούς σαν τον Γ. Παρτσαλάκη και την Κ. Δανδουλάκη αλλά και νεότερους εξαιρετικά ταλαντούχους όπως ο Αλμπέρτο Φάϊς και η Δανάη Σκιάδη. 
Μια τρυφερή παράσταση που κατορθώνει στις δύσκολες ημέρες της κρίσης να συγκεντρώνει αρκετούς θεατές.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο