Εγκαινιάστηκε ο 4ος βιοκλιματικός παιδικός σταθμός του Δήμου Βριλησσίων (φωτογραφίες).

Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε ο 4ος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Βριλησσίων από τον δήμαρχο Ξενοφώντα Μανιατογιάννη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Γιώργου Καραμέρου, του εκπροσώπου του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου, Αιδεσιμολογιότατου Πατέρα Αγησίλαου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης μας και, φυσικά, πολιτών και παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο σταθμό από το νέο έτος.
Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «ο Πρότυπος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι μια υπερσύγχρονη υποδομή του Δήμου μας, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί έως 75 νήπια, ηλικίας 2,5-5,5 ετών. Ο συνολικός βιοκλιματικός σχεδιασμός του κτιρίου αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών θερμικής άνεσης στο εσωτερικό του, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με στόχο την ορθολογική χρήση της ενέργειας και την εξασφάλιση υψηλής ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου».

Ο κ. Μανιατογιάννης ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στη δημιουργία αυτού του σημαντικού έργου και τόνισε ότι «με τον νέο Σταθμό κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για υποδομές που θα καλύπτουν όλα τα παιδιά της πόλης μας αλλά και για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όλους τους δημότες».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο