Έίδαμε το "74 λεπτά να πεις την αλήθεια".

Κωμωδία καταστάσεων από τον ταλαντούχο θεατρικό συγγραφέα και ηθοποιό Ευάγγελο Σαμιώτη.
Με θίασο που συναπαρτίζουν 6 ηθοποιοί, οι οποίοι στο σύνολό τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, γίνεται μια προσπάθεια να μεταδώσουν γέλιο και χαρά στους θεατές.

Και όπως αντιληφθήκαμε οι θεατές φαίνεται να ανταποκρίνονται, γιατί ήταν αρκετοί στην παράσταση της περασμένης Κυριακής.
Η κεντρική ιδέα ήταν ευρηματική: κάποιος πεθαίνει και πηγαίνει στην πύλη του παραδείσου, ωστόσο ο άγγελος δεν του επιτρέπει να μπει λόγω της επίγειας ζωής του, τον προτρέπει δε να πάεει στην κόλαση.
Ο ήρωάς μας ζητάει μια τελευταία ευκαιρία και ο άγγελος του δίνει 74 λεπτά για να επιστρέψει στην γη και να πεί την αλήθεια και να διορθώσει όλα τα κακά που έκανε.
Να σημειώσουμε ωστόσο ότι παρά την ευρηματικότητα της ιδέας δεν υπήρξε η ανάλογη αξιοποίησή της, καθώς στις περισσότερες στιγμές "εκβιαζόταν" το γέλιο των θεατών και δεν πήγαζε αυθόρμητο. Δεν έρρεε πηγαίο.
Πολύς ντόρος, φασαρία άσκοπα "σούρτα - φέρτα" με πόρτες να ανοιγοκλείνουν άσκοπα. Δεν είναι ψέμμα να πούμε ότι πολλές φορές οι διάλογοι δεν ήταν ούτε ευρηματικοί, ούτε έξυπνοι.
Παρά ταύτα όλες οι ερμηνείες ήταν πολύ καλές από τους ηθοποιούς:  Ευάγγελο Σαμιώτη, Τόνια Οικονόμου, Γιούλη Μακρή, Ντίνο Νομικό, Αλέξανδρο Δαβιλά, Μαίρη Καρφάκη.
Ο Ευάγγελος Σαμιώτης δείχνει πηγαίο ταλέντο και στη συγγραφή και στην ερμηνεία, αρκεί να μην προσχωρεί στην εμπορικού τύπου θεατρική κωμωδία.
Πολλοί που την είδαν πέρυσι, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την προηγούμενη κωμωδία - θεατρική παράσταση, του ίδιου πάντοτε, με τίτλο "ποιός σκότωσε την αντιβίωση;".
Η παράσταση παίζεται στο πολύ όμορφο θέατρο "L.A. - Life n' Art Theater" στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο