Μας «ενώνουν» τα Βριλήσσια. Tο μήνυμα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου.

Οι αληθινές ευχές για μια καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργία ήταν αυτές που εκφράστηκαν μέσα στην αίθουσα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βριλησσίων. Το κεντρικό ηχηρό μήνυμα, όμως, που ανέδειξε αυτή η εκδήλωση ήταν ότι μας «ενώνουν» τα Βριλήσσια.
Και αυτό μπορεί να εξαχθεί από την:
•    Πολύ μεγάλη παρουσία των δημοτών και των εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας, καθώς και φορέων και συλλόγων της πόλης μας.
•    Τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή για τα Βριλήσσια» κ. Κ. Παπασπηλίου, o οποίος εξέφρασε την ανάγκη σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων αλλά και συμφωνίας, όπου αυτό απαιτείται, για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Τόνισε, επίσης, την υποχρέωση της πολιτείας να θεσμοθετήσει και να παραχωρήσει στους Ο.Τ.Α. νέες δυνατότητες άσκησης πολιτικής σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία και η ασφάλεια των δημοτών.
•    Τοποθέτηση  της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βριλήσσια, Ανοιχτή πόλη αλληλεγγύης και πολιτισμού» κ. Ε. Σακισλή, η οποία ανέφερε ότι το τέλος της μνημονιακής πολιτικής, εντός του 2018, θα δώσει στη χώρα αλλά και στο Δήμο μας νέες δυνατότητες άσκησης πολιτικής, ενώ ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και η δημοτική σύμβουλος της παράταξής της, κ. Μ. Γριμάνη, που ήταν και αυτή παρούσα στην εκδήλωση, πολλές φορές συντάχθηκαν με την δημοτική αρχή στην κατεύθυνση της επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας, ενώ για άλλα θέματα διατηρεί το δικαίωμα κριτικής.
•    Παρουσία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Κ. Φαράκλα, που όπως δήλωσε είναι σε συνέχεια των θέσεων που εκφράζει στο Δημοτικό Συμβούλιο και που σηματοδοτούν την αγωνία του για την πρόοδο της πόλης μας.
•    Παρουσία των πρώην δημάρχων κ. Ν. Παπαδόπουλου, Α. Ράμφου και  Γ. Χορτάτου, καθώς και του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Τ. Βουγιουκλάκη, οι όποιοι για πάνω από δύο δεκαετίες υπηρέτησαν την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.
Η δημοτική αρχή το μήνυμα αυτό θα προσπαθήσει να το αξιοποιήσει για το καλό των δημοτών μέσα από οργανωμένη,συντονισμένη κοινή προσπάθεια δήμου και πολιτών.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, «εσείς, όλοι οι δημότες, είστε η κινητήριος δύναμη της προσπάθειας μας να κάνουμε την πόλη μας σύγχρονη, ασφαλή, με υψηλή ποιότητα ζωής, και σε εσάς οφείλονται τα όσα έχουμε πετύχει έως σήμερα. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με συνέπεια και όραμα. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο για όλους!».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο