Μην ξαναβάλετε ξύλινα δάπεδα στους διαδρόμους της ναυτικής βάσης.

Αναδείξαμε με επανειλημμένα δημοσιεύματά μας την κατάσταση εγκατάλειψης που επικρατεί σε όλη την έκταση των 52 στρεμμάτων της ναυτικής βάσης, δηλαδή των εκτεταμένων ζημιών στο χώρο του πάρκου αλλά και της εναπόθεσης υλικών στον όμορο χώρο. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ.
Ειδικότερα, στο πάρκο, μεταξύ των πολλών άλλων, έχουν καταστραφεί σχεδόν πλήρως οι ξύλινες λωρίδες στα δάπεδα των διαδρόμων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχουν σκέψεις στη διοίκηση για αποκατάσταση των ξύλινων αυτών επιφανειών.
Νομίζουμε όμως ότι κάθε τέτοια σκέψη πρέπει να εκλείψει διότι δεν πρέπει να μπούν εκ νέου ξύλινα δάπεδα στο πάρκο, διότι φθείρονται και καταστρέφονται σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα και δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική υπηρεσία στους δημότες.
"Χίλιες φορές" στη θέση τους να δημιουργηθούν καλαίσθητοι διάδρομοι με χώμα, όπως σε όλη την υπόλοιπη έκταση, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι όλοι οι διάδρομοι θα επιμελούνται τακτικά από τις δημοτικές μας υπηρεσίες και δεν θα εγκαταλείπονται στο έλεος του θεού, όπως συμβαίνει πολύ καιρό τώρα στο πάρκο.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ







 








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο