Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Πάλι "τα έχωσε χοντρά" στον Δήμαρχο ο Κώστας Μουζάκης.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο "τα έχωσε χοντρά"  στον Δήμαρχο ο ανεξαρτητοποιηθείς δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Κώστας Μουζάκης.
Ο τελευταίος εξέφρασε το μεγάλο παράπονό του ότι η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος τον άφησαν ακάλυπτο στα διαρκή αιτήματά του να έχει στοιχειώδη πρόσβαση στα στοιχεία της υπηρεσίας της οποίας είχε την αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου.
Όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά πρώτα στα Β.Ν. κι επανέλαβε στο Δ.Σ.: "Ζητούσα να βλέπω τα μηνύματα προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων, της οποίας είχα ορστεί αρμόδιος Αντιδήμαρχος με ουσιαστική και τυπική ευθύνη, αλλά από τη μέρα που πήγα μέχρι και την ημέρα που έφυγα ο προϊστάμενος της υπηρεσίας αρνήθηκε να το πράξει. Απευθύνθηκα στον Δήμαρχο για να επιλύσει το πρόβλημα πλήν όμως μέχρι και την παραίτησή μου δεν έκανε τίποτα. Όταν κατάλαβα ότι ο Δήμαρχος δεν είχε καμία διάθεση να αποκαταστήσει τα πράγματα παραιτήθηκα. Αυτή και μόνο ήταν η αιτία για την οποία παραιτήθηκα. Έφυγα και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τον συνδυασμό και είμαι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Δεν μπορούσα να έχω την ευθύνη μιας υπηρεσίας στα μηνύματα της οποίας δεν είχα καμία πρόσβαση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: