Επιτυχημένη η εκδήλωση της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών - Παραρτήματος Βριλησσίων.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επιστημονική – ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νευροανάπτυξη και Νευροεκφύλιση, Διάγνωση και Παρέμβαση» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Βριλήσσια και διοργανώθηκε από την Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών - Παράρτημα Βριλησσίων.

Ο Δρ. Γιώργος Λιακάκης, Νευρολόγος στα Βριλήσσια, παρουσίασε τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην πρόληψη, τη διαγνωστική και τη θεραπευτική των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων ενώ η Ειρήνη Διαλεχτή Κουρομιχελάκη, Ψυχοθεραπευτρια και Θεραπεύτρια Ειδικής Αγωγής, ανέλυσε με ευγλωττία και τεκμηρίωση την ψυχοθεραπευτική παρέμβαση στην τυπική ανάπτυξη αλλά και στο φάσμα των νευροαναπτυξιακών και νευροεκφυλιστικών διαταραχών.
Πάνδηλη ήταν η εντύπωση πως τόσο η προσέλευση όσο και η παρουσίαση από τους δύο ομιλητές κατέστησαν την εκδήλωση από τις πλέον επιτυχημένες στα Βριλήσσια. 
Χαιρετισμό απέστειλε και διαβάστηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο