"Κόλαση" η Νέα Πνοή. Τους "τα βρόντηξε" η κ. Κατερίνα Χρυσοπούλου!

"Της κακομοίρας" γίνεται στην δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας την "Νέα Πνοή" στα Βριλήσσια. Σήμερα, τους τα βρόντηξε η κ. Κατερίνα Χρυσοπούλου!!! Προφανώς η κ. Χρυσοπούλου αντιδρά στη διαφαινόμενη "απόσυρση" του τέως Δημάρχου Κώστα Ιωαννίδη υπέρ του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Πισιμίση, γεγονός που αποκάλυψαν αποκλειστικά τα Β.Ν..
Το γεγονός είναι πολυσήμαντο και μεγάλης βαρύτητας. Διότι η κ. Χρυσοπούλου αποτελεί ένα εκ των  πλέον κορυφαίων στελεχών της δημοτικής συντηρητικής παράταξης αλλά και με σπουδαία θέση στο τμήμα γυναικών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας γενικότερα. Θεωρείται στέλεχος κοντά στην σημερινή ηγεσία. Περαιτέρω, προαλείφεται για υποψήφια Δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.Ωστόσο, μετά την παραίτησή της όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Θα κατέβει μόνη της; Θα συνεργαστούν με τον Αργύρη Ντινόπουλο;  Θα την στηρίξει η ηγεσία της ΝΔ;
Τέλος, όπως είναι αντιληπτό μέχρι τώρα μετράμε υποψήφιους τους Α. Ντινόπουλο, Γ. Πισιμίση και πιθανόν την Κ. Χρυσοπούλου. Δηλαδή μια συνταγή σίγουρης ήττας!     

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο