ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΫΓΕΤΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

Ολόκληρο το κείμενο της νέας καταγγελίας των κατοίκων έχει ως εξής: 
"ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ - ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΫΓΕΤΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ".
Κι άλλο σοβαρό ατύχημα στην Ταϋγέτου και Αργυροκάστρου χθες Παρασκευή μεσημέρι. Το ένα όχημα έκανε περιστροφή και χτύπησε σε μια μάντρα. Από εκεί περνούν κάθε μέρα οι μαθητές τεσσάρων σχολείων, αλλά ευτυχώς ήταν κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας. Μέσα στο ένα αυτοκίνητο βρισκόταν ένα παιδάκι που χτύπησε στην κοιλιά από τη ζώνη ασφαλείας. Ευτυχώς καθόταν από την αντίθετη πλευρά της πρόσκρουσης.

Από το 2010 που μετετράπη σε ιδιωτικό δρόμο η Εθνικής Αντιστάσεως πίσω από το Jumbo, τα αυτοκίνητα κάνουν κύκλο μέσω της Ταϋγέτου και έχουν συμβεί 71 (!) ατυχήματα στο ίδιο σημείο. Ο δήμαρχος Μανιατογιάννης υπόσχεται επί χρόνια ότι θα καταργήσει το σκάνδαλο και θα φτιάξει πεζοδρόμια στην Ταϋγέτου, αλλά δεν το κάνει. Πέρυσι εκπόνησε πανάκριβη κυκλοφοριακή μελέτη και υποσχέθηκε ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2018 θα έχουν τοποθετηθεί οι νέες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά πάλι αθέτησε τον λόγο του.
Δυστυχώς έχουμε έναν δήμαρχο που ο λόγος του δεν έχει καμία αξία και δεν απαντάει ποτέ στις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, είτε είναι κυνικός και αδίστακτος είτε δεν αντιλαμβάνεται καλά αυτά που συμβαίνουν γύρω του.
Γιώργος Ζαφειρόπουλος-Δημότης Βριλησσίων"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο