Έκτακτη σύσκεψη στον Δήμο για τον "Ζορμπά".

Διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας στο Δημαρχείο Βριλησσίων.
Το Σάββατο 29/9/2018 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας στο Δημαρχείο Βριλησσίων για την αντιμετώπιση των μετερεωλογικά προβλεπόμενων (ενδεχόμενων) καιρικών φαινομένων, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και αρμόδιων αξιωματικών της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων για την Πολιτική Προστασία παραμένουν σε επιφυλακή μέχρι την απομακλιμάκωση των καιρικών φαινομένων που αναμένεται περί το βράδυ της Κυριακής.

Παρακαλούμε τους δημότες Βριλησσίων να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους όσο διαρκεί η κατάσταση επιφυλακής, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Για οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 2132050500, 2106130917, 2106130916.

Στη σύσκεψη την οποία συντόνισε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας  Αλέξης Μαυραγάνης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Φυκίρης,  οι Δ/ντες των υπηρεσιών Περιβάλλοντος - Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικής Υπηρεσίας, κ.κ. Σ. Κουκλάδας και Τ. Μαρτιγόπουλος, αντίστοιχα, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας κ. Κοντομάρης και κα Καλουμέρη, ο Δ/της του Α.Τ. Βριλησσίων κ. Σαραντάρης και εκ μέρους του 12ου Π.Σ. ο υποδιοικητής κ. Ζαμάνης και ο κ. Κλάδης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο