Η δύναμη του βιβλίου.

"Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Νηπιαγωγείου Βριλησσίων: "Το 6ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων είναι ένα από τα σχολεία που έλαβε βιβλία και ενίσχυσε τη βιβλιοθήκη του μέσω του bookwave 2018.

Ένα χρόνο μετά ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, θέλοντας να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Library4all για τη σκέψη και την οργάνωση αυτής της πολύτιμης δράσης, τοποθέτησε στο χριστουγεννιάτικο bazaar που οργάνωσε ένα κουτί αφιερωμένο στην αγάπη για το βιβλίο, όπου ακόμη και το ένα ευρώ είναι αρκετό για να μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο δώρο για χιλιάδες παιδιά.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μαζί με μέρος των εσόδων του Συλλόγου θα αγοραστούν βιβλία για κάποια σχολική βιβλιοθήκη της χώρας μας.
Επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τη δύναμη που έχουν τα βιβλία, οι μικροί αναγνώστες και οι δραστήριοι εκπαιδευτικοί και γονείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή τη συγκινητική πρωτοβουλία!»
Αυτά έγραψε για εμάς το Library4all. Τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βοηθούμε στην προσπάθεια ώστε όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στο μαγικό κόσμο των βιβλίων!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο