Τι ανακοινώνει επίσημα αύριο ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

Την οριστική επίλυση του προβλήματος των διεκδικήσεων ακινήτων, την αγορά του τένις κλαμπ και προσκλητήριο σε όλους τους δημοκρατικούς δημότες ανακοινώνει αύριο ο Δήμαρχος.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Την οριστική επίλυση του προβλήματος των διεκδικήσεων του Δημοσίου σε ακίνητα συνδημοτών μας, ανακοινώνει επίσημα αύριο ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Δήμου μας που θα γίνει στον Πνευματικό Κέντρο (Κισσάβου 11) στις 12.00 το μεσημέρι.
Το ζήτημα που απασχολεί αρκετούς Βριλησσιώτες εναντίων των οποίων ασκήθηκαν διεκδικητικές αγωγές από το Δημόσιο, θα επιλυθεί με νομοθετική ρύθμιση που θα ψηφιστεί στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο του αρμόδιου υπουργείου, εντός δέκα περίπου ημερών.
Επίσης, ο Δήμαρχος της πόλης θα ανακοινώσει επίσημα την αγορά του πρώην τένις κλαμπ στο οικοδομικό τετράγωνο 61 η οποία συντελέστηκε με συμβόλαιο αγοραπωλησίας στο τέλος Δεκεμβρίου 2018 έναντι τιμήματος 500 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο δηλαδή 4.200.000 ευρώ συνολικά. Περαιτέρω, βρίσκεται στην τελική ευθεία και η σύναψη της αγοραπωλησίας του υπόλοιπου ενάμισυ στρέμματος με την ίδια τιμή, όπως θα ανακοινώσει επίσης αύριο ο Ξένος Μανιατογιάννης.
Κυρίως, όμως κατά την αυριανή του ομιλία - χαιρετισμό ο Δήμαρχος θα ανακοινώσει επίσημα την ανεξάρτητη ακηδεμόνευτη ακομμάτιστη και αυτοδιοικητική υποψηφιότητά του και θα απευθύνει προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες και δημότες του δημοκρατικού τόξου να συνταχθούν στην υποψηφιότητά του με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
Όπως θα δηλώσει επίσημα αύριο ο Ξ. Μανιατογιάννης, δεν υπάρχουν γι' αυτόν κόμματα, χρίσματα, αλλά η τοπική κοινωνία, η πόλη, οι δημότες, τα προβλήματα και οι ανάγκες τους, τα οποία θα υπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο από την ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική υποψηφιότητα αυτού και των συνεργατών του.
Τέλος, αναμένεται ο Δήμαρχος να προβεί σε έναν πολύ σύντομο απολογισμό του έργου της πρώτης θητείας της δημοτικής αρχής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο