Πτώσεις δέντρων από τους σφοδρούς ανέμους.

Πτώσεις δέντρων είχαμε στην πόλη μας από τους σφοδρούς ανέμους που επικράτησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων κατέγραψε όλα τα περιστατικά που έλαβαν χώρα και την άμεση παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου. Ένα οδοιπορικό δεκάδων φωτογραφιών που αναδημοσιεύουμε καθώς και αναλυτικά τα περιστατικά δείχνουν τη σημαντική αντιμετώπιση που υπήρξε από τους εργαζόμενους του Δήμου μας στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Στις 04.45 το χάραμα έπεσαν δύο μεγάλα πεύκα στην οδό Πλαταιών με υλικές ζημιές στις μάντρες. Στο σημείο έσπευσε η Πολιτική Προστασία. Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση από το συνεργείο της υπηρεσίας Πρασίνου για την αποκατάσταση της ζημιάς στην οδό Πλαταιών.

Στις 07.45 το πρωί και τρίτο πεύκο έπεσε στην οδό Θερμοπυλών ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η πολιτική προστασία και τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων.

Την ίδια περίπου ώρα και τέταρτο πεύκο έπεφτε στην οδό Νέστου και πάλι ευτυχώς χωρίς υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πολιτική προστασία του Δήμου Βριλησσίων.

Στις 09.00 το πρωί περίπου τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων προέβησαν άμεσα στην κοπή του δέντρου που είχε πέσει στην οδό Θερμοπυλών για την απελευθέρωση του οδοστρώματος.

Στις 11.00 το πρωί και πέμπτο πεύκο έπεσε στην οδό Σοφοκλέους χωρίς υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η πολιτική προστασία και τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων.


Λίγο νωρίτερα από τις 12.00 μ.μ. και έκτο δέντρο έπεσε στην οδό Δημητρίου Βερνάρδου με υλικές ζημιές στην μάντρα του σπιτιού και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα  η πολιτική προστασία και τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων.

Τέλος, γύρω στις 16.45 το απόγευμα και έβδομο δέντρο έπεσε στην οδό Φλωρίνης. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν η πολιτική προστασία και τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων.


Τέλος, λίγο πριν τις 18.00 μ.μ. ακόμα μία πτώση δέντρου είχαμε στην οδό Ομήρου ευτυχώς και εδώ χωρίς ζημιές. Και πάλι έσπευσαν άμεσα στο σημείο η πολιτική προστασία και τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


























ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο