ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Ή ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ
Σας καλούμε να επισκεφτείτε μια διαφορετική έκθεση του Δήμου μας. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Όπως το φως, έτσι και η τέχνη λάμπει παντού χωρίς διακρίσεις και μεταμορφώνει το δημόσιο χώρο από κοσμικό σε ανθρωπιστικό.

Επειδή η ζωή δεν είναι κατανάλωση ούτε μια εμπειρία επί πληρωμή!

Παρουσιάζουμε με διαφορετικό τρόπο το μήνυμα της ανάγκης για προσφορά!

Παραθέτουμε μία  Έκθεση διαφορετική μέχρι σήμερα για τη πόλη μας,  με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου τρόπου κ χώρου συγκέντρωσης κ ανταλλαγής αγαθών.
Ο σκοπός δεν είναι η παρουσίαση ενός ακόμη ελκυστικού έργου αλλά η διαδικασία ενεργοποίησης του κοινού ώστε ο άνθρωπος να μην βιώνει απλά μια οπτική εμπειρία,αλλά να δρα.

Το έργο αποτελεί ένα εύπλαστο γλυπτό που προσομοιάζει με μια σύνθεση μεγάλης κλίμακας,η εξέλιξη της οποίας εξαρτάται από τις προσφορές του ανθρώπου.

Κατόπιν των ημερών της έκθεσης θα τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 19:30, εγκαινιάστηκε στον Δήμο Βριλησσίων, στην Αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, το πρότζεκτ Κοινωνικής Τέχνης «Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του Δημόσιο Χώρου» της εικαστικού Ελένης Πολυχρονάτου.

Διάρκεια έκθεσης 21 Απριλίου -6 Μαΐου  2019 (επισυνάπτεται πρόσκληση)

Συμμετέχουν με έργα τους οι αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες: Ηλίας Κωσταντόπουλος, Βιβή Ντέμη, Θοδωρής Ραυτόπουλος, Αντωνία Θωμοπούλου, Δημήτρης Βάνας, Ελισάβετ Κεχαγιά, Κώστας Ιωακειμίδης, Μαρία Κουλοβασιλοπούλου, Αντώνης Κατσούλης, Αλκυόνη Δίβαρη, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Ελένη Πολυχρονάτου.

Σας περιμένουμε ...

Με εκτίμηση

Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο