Ανοιχτή επιστολή του Αλέξη Μαυραγάνη.

Προς τους Δημότες των Βριλησσίων ενόψει των Δημοτικών Εκλογών 2019

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Ζω στα Βριλήσσια από παιδί.
Γνωρίζω τις ομορφιές και τις προκλήσεις της πόλης μας.
Οι σπουδές μου ως Πολιτικός Επιστήμονας και Περιβαλλοντολόγος και η εργασιακή μου εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων πρακτικών, ήταν σημαντική στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων για το έργο που ανέλαβα ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στο δήμο μας, καταγράφοντας μετρήσιμα και ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα για την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στον τόπο μας.
Το έργο μας αναγνωρίσθηκε με βραβεύσεις από σημαντικούς θεσμικούς φορείς για την εισαγωγή και εφαρμογή πρωτοποριακών προγραμμάτων διαχείρισης των απορριμμάτων με Διαλογή στην Πηγή στο Δήμο Βριλησσίων.
Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να εργάζομαι για τον 1ο ελληνικό Δήμο Μηδενικών Απορριμμάτων «Zero Waste» και να συνεργάζομαι με όλους όσους έχουν ως επίκεντρο το καλό του δήμου και των δημοτών.
Από τα πρώτα αυτοδιοικητικά μου βήματα συνέβαλα στην ανασύσταση του αυτοδιοικητικού μας χώρου και στην ίδρυση και αποδοτική λειτουργία της κίνησής μας «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας», την οποία στηρίζω από τη γέννησή της σταθερά στο δημιουργικό δημοτικό έργο της.
Ζητώ την εμπιστοσύνη του σταυρού προτίμησής σας, για να συνεχίσω να εργάζομαι με όραμα τα Βριλήσσια που αξίζουμε.
Γιατί θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε βιώσιμα σε μια σύγχρονη πόλη, όπου η σύνδεση ανθρώπου και φύσης βασίζεται σε Καλές Πρακτικές και Αποτελέσματα, με σεβασμό προς όλους.

Σας ευχαριστώ,

Αλέξης Μαυραγάνης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο