Πρόσκληση σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση την Τρίτη 16/7/2019 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

(ΚΙΣΣΑΒΟΥ 11) ΣΤΙΣ 20.00 μ.μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Φίλες και φίλοι,
Οι εκλογές στις 7/7 ολοκλήρωσαν μια κυβερνητική θητεία τεσσάρων και πλέον ετών της Αριστεράς. Μια θητεία, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια δύσκολη εποχή. Παρόλα αυτά, κατόρθωσε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, στηρίζοντας τους αδύνατους και δημιουργώντας προοπτικές για το μέλλον του τόπου. Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της εκλογικής περιόδου, είναι ότι ο ευρύτερος προοδευτικός κόσμος αγκάλιασε τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και του έδωσε ένα ποσοστό, που τον καθιστά το σημαντικότερο πόλο στην Κεντροαριστερά.
Αυτό το εγχείρημα, έχουμε υποχρέωση, όλοι και όλες, φίλοι / ες και μέλη, να το ενισχύσουμε και να το μετεξελίξουμε σε μια πλατιά προοδευτική συμμαχία. Η επάνοδος της δεξιάς συνοδεύεται ήδη με τα πρώτα μέτρα ακύρωσης των θετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών, που προώθησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση της χειμαζόμενης από την οικονομική κρίση κοινωνίας και τα βάρβαρα μέτρα λιτότητας, που επέβαλαν τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις της διαπλοκής και διαφθοράς.
Γι’ αυτό και σας καλούμε σε μια ανοιχτή πολιτική συζήτηση, την Τρίτη 16/7 στις 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο στην αίθουσα του ΚΑΠΗ (Κισσάβου 11 Βριλήσσια) για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να προετοιμάσουμε από κοινού το έδαφος για την επόμενη μέρα, έτσι ώστε οι προοδευτικές δυνάμεις να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και να εμποδίσουν τα σκοτεινά σχέδια της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της να καταστρέψουν τη χώρα και την κοινωνία.

Το ΣΟ της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο