Για την σφράγιση του πάρκου της Ναυτικής Βάσης

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Γιάννης Πισιμίσης - Συνέντευξη στον 94 FM

Η έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υπόθεση σφράγισης του πάρκου της πρώην Ν. Βάσης που επέβαλε η Πολεοδομία δεν είναι απλώς επιβεβλημένη αλλά και αυτονόητη.
Οι παράνομες χρήσεις του σταθμού των απορριμματοφόρων και της εναπόθεσης μπαζών πρέπει επιτέλους να σταματήσουν.
Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να επεξεργαστεί και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μεταφοράς των απορριμματοφόρων και να αποδώσει τα 52 στρέμματα του πάρκου στους δημότες όπως μας αξίζει.
Εμείς ως "Νέα Πνοή" δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τη νομιμότητα στον χώρο του πάρκου και την μετατροπή του σε έναν πραγματικό και λειτουργικό χώρο πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού σύμφωνα και με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης του χώρου που είχαμε παρουσιάσει προεκλογικά.
Σε πείσμα πολλών τα Βριλήσσια θα αλλάξουν.

Συνέντευξη του Γιάννη Πισιμίση στον 94 FM: "Τα λέγαμε εμείς για τις αυθαιρεσίες στη ναυτική βάση…!"

Τέλος στο χάος που επικρατεί στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης στα Βριλήσσια επιχειρεί να βάλει η πολεοδομία. Μετά από καταγγελία των κατοίκων της περιοχής κλιμάκιο της υπηρεσίας διενήργησε αυτοψία στον χώρο και διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων εκ μέρους του Δήμου Βριλησσίων, ο οποίος έχει την ευθύνη για τον χώρο.

Το κλιμάκιο της πολεοδομίας διαπίστωσε πως στον χώρο λειτουργεί το αμαξοστάσιο απορριμματοφόφων του Δήμου αλλά και χώρος εναπόθεσης υλικών όπως σωλήνες, χαλίκι, άμμος, πλάκες πεζοδρομίου, κάδοι απορριμμάτων, κοπριά-λιπασμάτα, και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός οχημάτων.

Οι υπάλληλοι διαπίστωσαν επίσης, πως στον χώρο γίνεται εναπόθεση μπαζών, οργανικών υλικών, απορριμμάτων και μεγάλων αντικειμένων. Για το θέμα μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Πισιμίσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο