Δράση της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας

Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων

Όλους τους συμμετέχοντες στην ποδηλατική δράση της Περιφέρειας Αττικής "Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα" η οποία συμπεριλάμβανε 14 δημαρχεία της Βόρειας Αττικής και διαδρομή 54χλμ , υποδέχθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης.
Στην υποδοχή η οποία έγινε στον κήπο του Δημαρχείου, ήταν παρόντες η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη η οποία συνόδευε τους ποδηλάτες, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, κ. Κώστας Βαφειάδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, κ. Αλέξης Μαυραγάνης και ο κ. Αλέκος Κοντομάρης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.
Στη συνάντηση η κ. Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Βόρειο Άξονα και κυρίως για την πόλη των Βριλησσίων, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μελέτη του Δήμου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που έχει αναπτυχθεί και προβλέπεται η επέκτασή του στα Βριλήσσια και τόνισε οτι «θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεσβευτές του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης και βιώσιμων πρακτικών υπέρ του περιβάλλοντος».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο