ΕΕΦΑΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Τα τελευταία νέα για το τοπικό σκάκι

Θέματα: 1)  Νίκη εκτός έδρας και διατήρηση του αήττητου για τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στον 3ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Παίδων Αττικής κάτω των 16 ετών 2019!!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
2) Πρόγραμμα "Παίζουμε Σκάκι" την Παρασκευή 22/11/2019 18:00-19:30!!!

1) Νίκη εκτός έδρας και διατήρηση του αήττητου για τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στον 3ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Παίδων Αττικής κάτω των 16 ετών 2019!!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)



·        Πως οι ανήλικοι σκακιστές των Βριλησσίων κατάφεραν να πάρουν τη νίκη;

·        Ποιοι ανήλικοι σκακιστές των Βριλησσίων αγωνίστηκαν;



«…Οι ανήλικοι σκακιστές της ομάδας των Βριλησσίων για άλλη μια φορά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία , καθώς φέτος ο ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης κατέλαβε την 5η θέση μεταξύ 10 ομάδων στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Αττικής 2019. Επιπροσθέτως η ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκε με μία σημαντική έλλειψη στη σύνθεσή της, καθώς δεν αγωνίστηκε ο κατά τεκμήριο πιο ισχυρός ανήλικος σκακιστής της ομάδας Κωνσταντίνος Κορμακόπουλος…»



Για να διαβάσετε το δελτίο τύπου , να δείτε τη βαθμολογία  και ποιοι ανήλικοι σκακιστές αγωνίστηκαν πατήστε παρακάτω:



Νίκη εκτός έδρας και διατήρηση του αήττητου για τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στον 3ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Παίδων Αττικής κάτω των 16 ετών 2019!!!





Αναμένουμε τα σχόλιά σας στο blog του Συλλόγου!!!




2)Πρόγραμμα "Παίζουμε Σκάκι"

την Παρασκευή 22/11/2019 18:00-19:30!!!


εικόνα σκάκι.png


Το πρόγραμμα «Παίζουμε σκάκι» θα διεξάγεται στα γραφεία του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της σεζόν μία Παρασκευή κάθε μήνα από τις 18:00 έως τις 19:30.



Την εποπτεία θα έχει Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου Αλέξανδρος Γιαννακούλιας

     

Στο πρόγραμμα «Παίζουμε σκάκι» παρέχεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά, όλων των επιπέδων που παρακολουθούν μαθήματα σκάκι στον Σύλλογο, να παίξουν μεταξύ τους φιλικές παρτίδες, με χρήση ηλεκτρονικών χρονομέτρων προσομοιάζοντας συνθήκες αγώνων αντίστοιχες με αυτές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όταν θα λάβουν μέρος σε αντίστοιχες ατομικές ή ομαδικές παιδικές σκακιστικές διοργανώσεις.



Αποτελεί θεμελιώδης και αναπόσπαστη εκπαιδευτική διαδικασία η οποία συμπληρώνει την προπόνηση που παρακολουθεί κάθε παιδί μέσα στην εβδομάδα.  Οι γονείς θα πρέπει να επιδιώκουν, τα παιδιά τους να παρακολουθούν το εν λόγω πρόγραμμα ,  μιας και θα πραγματοποιείται μία φορά το μήνα.

 Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός
& Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου
http://anovrilissia.blogspot.com

Ο Γενικός Γραμματέας

και υπεύθυνος του σκακιστικού

τμήματος του Συλλόγου

 Αλέξανδρος Γιαννακούλιας

τηλ: 6993237964

mail: alex_giannak@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο