ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΥΚΛΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 19/12/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
Αγαπητοί Γονείς,
Την Πέμπτη 19/12/2019 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση του Α ΄κύκλου της Σχολής Γονέων,  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11 ισόγειο) .
Αυτή την φορά μαζί μας είναι η κα Μαριτίνα Συμβουλίδη MSc Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια Bodynamic & Σύμβουλος Ενεργειακής Διατροφολογίας με τίτλο ομιλίας : "Ορίζοντας εμένα ξεχωρίζω από εσένα"

Περίληψη:
Η ομιλία αυτή επικεντρώνεται στην κατανόηση των ορίων και στην προσωπική σχέση που έχουνε μαζί τους. Θα μιλήσουμε για τη θεωρία τους ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες νοητικής κατανόησης, αλλά και για την πρακτική τους ώστε να κατανοήσουμε πώς σχετιζόμαστε μαζί τους, πώς μπορούμε να τα θεσπίσουμε στις σχέσεις μας και πώς μπορούμε να τα μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.
Θα συζητήσουμε για τις πηγές δημιουργίας ζητημάτων και δυσκολιών οριοθέτησης αλλά και γιατί είναι τις περισσότερες φορές τόσο δύσκολη η εδραίωσή τους.
Σε κάθε περίπτωση, θα ξανασυστηθούμε με την ικανότητα μας να θέτουμε όρια.


Σας περιμένουμε σε μία δυναμική συνάντηση για διάλογο και πολλές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουμε όλοι οι γονείς για κάθε ηλικία του παιδιού μας..

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και μία πολύ Καλύτερη Xρονιά.
(επισυνάπτεται ευχετήρια κάρτα)

Σύντομο βιογραφικό :
Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με ειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training) και μαθητευόμενη μαμά τριών υπέροχων ανθρώπων. Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές  στο κλάδο της Διατροφής. ‘Έχει  ολοκληρώσει την επαγγελματική εκπαίδευση στις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει μέσα από ατομικές συνεδρίες , ομάδες και σεμινάρια, ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης, αγάπης και υποστήριξης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο