Ο Μάρκος Κρητικός αντικαθιστά τον Ρήγα Κωνσταντινίδη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο - Ανακοίνωση της ΔΡΑΣΗΣ

Το πρωί της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη, ως νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Μάρκος Κρητικός, πρώτος αναπληρωματικός στο ψηφοδέλτιο της ΔΡΑΣΗΣ κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Ο Μάρκος Κρητικός αντικαθιστά τον Ρήγα Κωνσταντινίδη, τρίτο κατά σειρά εκλογής δημοτικό σύμβουλο της ΔΡΑΣΗΣ, ο οποίος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ. Σ. της 4ης Δεκεμβρίου κατέθεσε την παραίτησή του για λόγους υγείας, επιλέγοντας να μην κάνει χρήση της προβλεπόμενης δυνατότητας χορήγησης αδείας, προκειμένου να μην διασαλευθεί στο ελάχιστο η εκπροσώπηση της δημοτικής μας Κίνησης.

Ο Ρήγας Κωνσταντινίδης παραμένει τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Kοινωνικής Πολιτικής - Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.), καθώς σε αυτή την περίπτωση υπάρχει δυνατότητα άμεσης αναπλήρωσής του από την Αρετή Χαρίτου, αναπληρωματικού μέλους και εκπροσώπου της ΔΡΑΣΗΣ στο Δ.Σ. του Οργανισμού.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Στη φωτογραφία (από αριστερά) τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ: Αντώνης Θεοφίλης, Μάρκος Κρητικός, Ρήγας Κωνσταντινίδης, Λάμπης Λαζάνης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο