Ξεκινά ο 6ος κύκλος

Της Κινηματογραφικής Γεωγραφίας του Cine Δράση

«Το Σινεμά της Ευρώπης» από την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Κινηματογραφική Γεωγραφία, 6ος Κύκλος

«Το Σινεμά της Ευρώπης. Χώρες και Δημιουργοί»

Το σεμινάριο «Κινηματογραφική Γεωγραφία» που για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση έφτασε στον 6ο του κύκλο. Λόγω των περιορισμών της πανδημίας και μέχρι την άρση τους θα πραγματοποιείται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα στις 8:00μμ, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου μέσω της πλατφόρμας Zoom Meeting.

Ο 6ος Κύκλος έχει θέμα του «Το Σινεμά της Ευρώπης. Χώρες και Δημιουργοί». Θα μας απασχολήσει ο κινηματογράφος των χωρών: Ιταλία (ιταλικός νεορεαλισμός), Γαλλία (νουβέλ βαγκ), Αγγλία (Free cinema), Γερμανία, Σοβιετική Ένωση, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γιουγκοσλαβία, Ισπανία, Βουλγαρία. Εκτός από την γενική πορεία κάθε εθνικής κινηματογραφίας θα εμβαθύνουμε στο έργο των σημαντικότερων δημιουργών.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό, μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί. Υπάρχει πάντα μια μικρή οικονομική επιβάρυνση για τα έξοδα του, την οποία συναποφασίζουν κάθε φορά οι συμμετέχοντες στην πρώτη τους συνάντηση.

Την αφίσα φιλοτέχνησε ο μαθητής του σεμιναρίου Γιάννης Τσόλκας. Το Cine - Δράση τον ευχαριστεί για την όμορφη δουλειά του!

Διδασκαλία: Παναγιώτης Δενδραμής, σκηνοθέτης και διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά στη διεύθυνση: https://us02web.zoom.us/j/86989079267?pwd=RmRnS3V5NGg4ck9rRGEzVGJVeDQzUT09 Meeting ID: 869 8907 9267 Passcode: 986330

Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-ΔΡΑΣΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο