Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Τριανταφύλλου

Σπουδαίος δημοσιογράφος και άοκνος εργάτης της πόλης μας
 

Έφυγε από τη ζωή, αργά εχθές το βράδυ, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο Βασίλης ήταν ένας δικός μας άνθρωπος. "Παιδί των Βριλησσίων" μια ζωή, καθώς τον θυμάμαι πάντα να ζει σ' αυτή την πόλη, τόσο με την πατρική του οικογένεια, όσο και με αυτήν που δημιούργησε με τη Γκέλυ και το μονάκριβο γιο τους τον Άρη.

35 τόσα χρόνια με πάθος, ήθος, αξιοπρέπεια, ευγένεια και χαμηλούς τόνους, υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία. Μου έρχονται στον νου τα πολλά επαγγελματικά χρόνια του στην Ημερησία  και στη Real News, στην οποία από την πρώτη ημέρα έως και εχθές, υπήρξε ο διευθυντής έκδοσης της μεγάλης αυτής Κυριακάτικης εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης.

Επίσης, ανακαλώ στη μνήμη μου και αναπολώ με νοσταλγία και την τοπική προσπάθεια που έκανε ο Βασίλης, στην αρχή της καριέρας του, με τις "30 ημέρες" στην πόλη μας. Μια μηνιαία εξαιρετική, για την εποχή της, τοπική μας εφημερίδα, που υπηρέτησε τα Βριλήσσια.

Όμως, ο Βασίλης μας, αγαπούσε τόσο πολύ αυτή την πόλη, που παρά την χαμηλών τόνων παρουσία του και τη φυσική ανθρώπινη συστολή του, έθεσε επανειλημμένα υποψηφιότητα με το συνδυασμό του τέως Δημάρχου Βριλησσίων Σταμάτη Λώλα, με σκοπό να υπηρετήσει τα κοινά της.

Μάλιστα στη δημαρχιακή περίοδο 1999 - 2002 υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του Σ. Λώλα και μαζί χάραξαν έναν σπουδαίο και πρωτοποριακό σχεδιασμό για τον τόπο μας.

Σήμερα, τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη, το μεγαλύτερο σεβασμό μας, αλλά και με αληθινή οδύνη και θλίψη.

Προσευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει, γιατί πολύ ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο ένα χρόνο και να δώσει κουράγιο και δύναμη στην πολυαγαπημένη μας Γκέλυ και στο μονάκριβό τους Άρη. Καθώς στους ηλικιωμένους γονείς του και στην οικογένεια της αδελφής του.

Καλό κατευόδιο.      

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο