Πισιμίσης: η δημοτική αρχή αποπροσανατολίζει

Για την δημιουργία Πράσινου Σημείου στα Βριλήσσια 

Ανακοίνωση της παράταξής μας "Νέα Πνοή" για την δημιουργία Πράσινου Σημείου στα Βριλήσσια και τις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής: 

"Με παραποίηση της πραγματικότητας και ατεκμηρίωτες κρίσεις η Δημοτική Αρχή Βριλησσίων προσπαθεί μέσω των ανακοινώσεών της να αποπροσανατολίσει.

Αφού πρώτα δεν μπόρεσε να βρει ένα ίχνος αυτοκριτικής για την ελλειπή προετοιμασία της σε σχέση με την κακοκαιρία, τώρα επιχειρεί μια ανάλογη επιχείρηση πλήρους παραποίησης της πραγματικότητας και για το εξίσου σοβαρό ζήτημα της δημιουργίας "Πράσινου Σημείου" στην πόλη μας.

Σε ολόκληρη τη διαδικασία σύνταξης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων είχαμε, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, καταθέσει τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς μας σχετικά με το θέμα της χωροθέτησης. 

Αποκορύφωμα των προβληματισμών αυτών ήταν όταν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης για τον προϋπολογισμό σε επίμονες ερώτησεις μας για το που θα χωροθετηθεί το Πράσινο Σημείο δεν παίρναμε καμία απολύτως απάντηση. Πάντως, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από την σχετική ψηφοφορία για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων στα Βριλήσσια, δεν υπάρχει καμία θετική ψήφος από τον επικεφαλής της "Νέας Πνοής" Γιάννη Πισιμίση (παρατίθεται και το σχετικό απόσπασμα της ψηφοφορίας).

Σε κάθε περίπτωση έχουμε πάρα πολλές φορές τοποθετηθεί - και με επίσημη πρόταση πριν 2 χρόνια - για την πλήρη αντίθεσή μας στην δημιουργία χώρου διαχείρισης αποβλήτων στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων. 

Ο κ. Μανιατογιάννης θέλει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ναυτική Βάση και Χώρο Διαχείρισης Αποβλήτων στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων. Εμείς έχουμε άλλη άποψη, άλλο σχέδιο για τους χώρους αυτούς. Θέλουμε Πάρκα, Υποδομές Άθλησης, Υποδομές Πολιτισμού:  

https://www.youtube.com/watch?v=9OFlyEcfbxI&t=31s"