Γιάννης Πισιμίσης: σε κακή κατάσταση το δημοτικό γήπεδο

Και ο Δήμος Βριλησσίων δεν κάνει απολύτως τίποτα για τις επισκευές
 - φωτό

Σχεδόν όλοι οι Δήμοι της Αττικής έχουν "αξιοποιήσει" την διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω πανδημίας, προχωρώντας σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των γηπέδων τους. Στα Βριλήσσια έπειτα από ένα χρόνο πανδημίας δεν έχει γίνει ακόμα απολύτως τίποτα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου στο τέρμα της οδού Κισσάβου.

Ο πλαστικός τάπητας βρίσκεται σε μια πολύ κακή και επικίνδυνη για τους αθλούμενους κατάσταση, ο φωτισμός είναι ελλιπής (λάμπες παλιάς τεχνολογίας και καμένες, λάμπες που δεν εστιάζουν καν στον αγωνιστικό χώρο) και το ταρτάν που περιβάλλει το γήπεδο διαλυμένο.

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας και κλειστών γηπέδων, στα Βριλήσσια ακόμα δεν έχουμε δει ούτε την διακήρυξη του διαγωνισμού μέσα από τον οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες εργασίες.

Την ώρα που τα σωματεία αγωνιούν, οι ακαδημίες είναι κλειστές, οι αθλητές και τα παιδιά των ακαδημιών περιμένουν εναγωνίως πότε θα μπορέσουν να αθληθούν ξανά, ο Δήμος Βριλησσίων είναι και πάλι απών. Εν τω μεταξύ, το σενάριο να ανοίξουν οι αθλητικές δραστηριότητες και το γήπεδο να είναι κλειστό λόγω καθυστέρησης έναρξης των εργασιών, θα συνιστά μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση για όλους. Και βεβαίως οι ευθύνες για την εξέλιξη αυτή θα είναι πολύ συγκεκριμένες.

ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο