Έντονη δυσοσμία και αποφορά στη Λ. Πεντέλης

Από τον Βασιλόπουλο έως την Αττική Οδό εδώ και τρεις εβδομάδες

Έντονη δυσοσμία επικρατεί στη Λεωφόρο Πεντέλης, από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έως και την Αττική Οδό, τις τρεις τελευταίες εβδομάδες.

Οι καταστηματάρχες, οι επαγγελματίες, οι κάτοικοι και οι περίοικοι, αλλά και όλοι οι επισκέπτες της περιοχής που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας, αντιμετωπίζουν με στωϊκότητα την πορωτοφανή αυτή κατάσταση. Διότι ποτέ άλλοτε δεν παρουσιάστηκε παρόμοιο πρόβλημα στην κεντρική αρτηρία του τόπου μας και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο του.

Η Λεωφόρος, σε ολόκληρο το παραπάνω τμήμα της, εκπέμπει μία ιδιαίτερα έντονη δυσοσμία και αποφορά, που καθιστά ανυπόφορη και την ελάχιστη έστω παραμονή των δημοτών.

Πληθώρα κατοίκων και καταστηματαρχών έχουν απευθυνθεί στον Δήμο Βριλησσίων, ο οποίος αναφέρει ότι έχει ειδοποιήσει κι ενημερώσει πολλές φορές την ΕΥΔΑΠ που είναι υπεύθυνη για τις αποχετεύσεις.

Ωστόσο, η πρωτοφανής και καινοφανής αυτή κατάσταση καθημερινά επιβαρύνεται και δεν διαπιστώνουμε κανένα πραγματικό ενδιαφέρον της διοίκησης, αλλά ούτε καν και των δημοτικών συνδυασμών, των επικεφαλής και δημοτικών συμβούλων τους, προς το σκοπό της επίλυσής του. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο