"Καλή Ανάσταση Μαρία μας"

«Ραγίζει καρδιές» ο αποχαιρετισμός στη Μαρία Κρεατσούλα

"Ραγίζει καρδιές" ο αποχαιρετισμός του Διευθυντή του 6ου δημοτικού σχολείου Βριλησσίων Σωτήρη Γεωργόπουλου στην υπεύθυνη του κυλικείου Μαρία Κρεατσούλα που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον κορωνοϊό.

"Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

βαθιά θλίψη χτύπησε το σχολείο μας, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η κ. Μαρία Κρεατσούλα, η δική μας κυρία Μαρία έφυγε από τη ζωή.

Δεν φεύγει από το μυαλό μας η εικόνα της με το δίσκο στο χέρι, την ποδιά της, την καλοσύνη της, την νοικοκυροσύνη της. Ένας γλυκός, αυθεντικός  άνθρωπος.

Η πρωινή μας καλημέρα, ο καφές που συνοδευόταν με ένα σοκολατάκι δίπλα, τα κεράσματα που με τόση φροντίδα έφτιαχνε και νοικοκυροσύνη, η έννοια να μην μείνει κανένα παιδί νηστικό, ο καλός λόγος για όλους!

Η ώρα αυτή είναι δύσκολη, ο πόνος βαρύς και ασήκωτος. Είναι οδυνηρό για όλους εμάς να αποδεχθούμε και να ζήσουμε με αυτή την απώλεια. Έδωσε μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο. Προσπαθούσε όπως μας έγραφε στα μηνύματα για το κορίτσι της τη Θέτη. Δε φοβόταν τίποτα. Αγωνιζόταν καθημερινά…Έκανε πολλά και ήθελε να κάνει κι άλλα, αλλά δεν πρόλαβε. Είχε όνειρα για τη Θέτη της...

Η διεύθυνση του Σχολείου και ο σύλλογος Διδασκόντων ευχόμαστε ο Θεός να την αναπαύσει και η Παναγία να την έχει στην αγκαλιά της!

Θα λείψει σε όλους μας η αγάπη της, η καλοσύνη της, η ανθρωπιά της, η καλή της καρδιά!

Καλή Ανάσταση Μαρία μας!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο