Επιτέλους κινηματογραφικές βραδιές

 
Από τον Δήμο μας για πρώτη φορά στην ιστορία του

Το θέρος του 2021, εν καιρώ πανδημίας, έγινε το μεγάλο βήμα, με την οργάνωση κινηματογραφικών βραδιών, από τον Δήμο Βριλησσίων. 

Επί ημερών δημαρχιακής θητείας Ξένου Μανιατογιάννη και προεδρίας του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιάννας Κυρίτση. 

Θα σας φανεί, ενδεχομένως, ότι είμαστε υπερβολικοί στην παραπάνω κρίση μας. Και όμως, σας πληροφορούμε, δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί;

Από το 1985-1990 αδιαλείπτως έως και σήμερα, με επανειλημμένα δημοσιεύματα και παρεμβάσεις μας, ζητούσαμε τη δημιουργία δημοτικού θερινού κινηματογράφου.

Μια πρόταση, δηλαδή, που φέρει μακρά ιστορία περίπου σαράντα (40) ετών!!!

Και υλοποιήθηκε τώρα!

Έτσι λοιπόν, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, που ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε - για πρώτη φορά στην ιστορία του - στην οργάνωση κινηματογραφικών βραδιών, δίνοντας μια σημαντική πολιτιστική ανάσα στους δημότες του. 

Και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.

Η οργάνωση είναι σοβαρή και πρέπει να επαινεθεί.

Τόσο στο θέατρο Νταμάρι Αλίκη Βουγιουκλάκη με προβολές για μεγάλους, όσο και στο πάρκο της Ναυτικής Βάσης για παιδιά.

Αξιέπαινο είναι επίσης και το γεγονός της ύπαρξης εισιτηρίου 5 ευρώ στις ταινίες στο Νταμάρι για καλό κοινωνικό σκοπό δηλαδή για τα παιδικά χωρία Βάρης SOS.

Πιστεύουμε ότι είναι απόλυτη ανάγκη η διοργάνωση αυτή να μονιμοποιηθεί κάθε καλοκαιρινή περίοδο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που γίνεται φέτος.

Είναι επιβεβλημένο καθήκον να συγχαρούμε τον Δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιάννα Κυρίτση, καθώς και κάθε άλλον που στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού πολιτιστικού γεγονότος.  







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο