Δράση Στήριξης Πυρόπληκτων - Φωτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΔΤ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης - Βριλησσίων - Χολαργού Παπάγου: Δράση Στήριξης Πυρόπληκτων 


Οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πεντέλης - Βριλησσίων - Χολαργού/Παπάγου άμεσα, και προτού καν καταγράφειεπί χάρτου η ένταση και η έκβαση της πύρινης λαίλαπας, ανταποκρινόμενες στις αδιανόητεςανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας, έσπευσαν στις πληττόμενες περιοχές Βαρυμπόμπηκαι Αφίδνες προς συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους σκληρά  δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.


Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία των ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣΠεντέλης - Βριλησσίων - Χολαργού/Παπάγου, είδη ανάγκης και στήριξης των πυρόπληκτων από τιςπυρκαγιές που κατακαίνε την χώρα μας.  Όσοι αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τα γραφεία των ΟΜσυνέλαβαν με συγκινητική προσφορά μέσω τραπεζικής κατάθεσης!


Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν:



100 ενεργειακές μπάρες

75 πακέτα κράκερς

150 ισοτονικά ποτά

268 ατομικά μπουκάλια νερό

50 χυμοί

Μωρομάντηλα

Κρέμες εγκαυμάτων και τραυμάτωνΣπρέι αντιμετώπισης εγκαυμάτωνΣταγόνες αντιμετώπισης ξηροφθαλμίαςΠαυσίπονα

Αντισηπτικά

20 Octenisept

10 Betadine

20 Pulvo

150 Μάσκες FFP-2

Ξηρά τροφή

100 είδη προσωπικής υγιεινής

Σερβίτσια μιας χρήσης



Τα παραπάνω είδη, σε συνεργασία με την ΟΜ Βαρυμπόμπης και την ΟΜ Αφιδνών, παραδόθηκανστο κέντρο διανομής που έχει στηθεί στην Πλατεία της Βαρυμπόμπης και στο Δημαρχείο Αφιδνών,παρόντων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθανασίου Νάσου, Ζαχαριάδη Κώστα, ΚατρούγκαλουΓιώργου, Σκουρολιάκου Πάνου και Σπίρτζη Χρήστου. Αμέσως μετά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,παρουσία των εκπροσώπων των ΟΜ, συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο της κοινότητας, τονΑντιδήμαρχο Αφιδνών και Πολιτικής Προστασίας και τους τοπικούς συμβούλους, με αντικείμενο

την αποτίμηση της καταστροφής. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις των βουλευτών στους τηλεοπτικούςσταθμούς ΕΡΤ και Open που παρευρέθηκαν σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας εκεί.


Τόσο η συγκινητική συμμετοχή στα γραφεία των ΟΜ, όσο και η απομακρυσμένη παρουσία πολλώνσυμπολιτών μας μέσω τραπεζικής καταθέσεις αποτελούν το μόνο αντιστάθμισμα στουςανύπαρκτους επιχειρησιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης. Τέτοιες ώρες η ταχύτητα τηςαλληλεγγύης όλων μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για την δοκιμασία των πληττομενωνσυνανθρώπων μας.


Ευχαριστούμε όλους/όλες τους/ις συντρόφους/ισσες για τις προσφορές τους!


ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο