Η ταινία "Δύο καρδιές" της Κατέλ Κιγιαβερέ

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, 8:15μμ, στο ΤΥΠΕΤ  από το Cine Δράση.


Το Cine Δράση ενημερώνει τους φίλους του ότι την 28 Οκτωβρίου, ημέρα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ,  δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη προβολή της Πέμπτης.  Οι προβολές θα συνεχιστούν κανονικά την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, ώρα  8:15΄μμ, στο ΤΥΠΕΤ (Πλαταιών και Υμηττού) με την ταινία  


Δυο Καρδιές/Réparer les Vivants/Heal the Living 


Γαλλία, Δραματική, 2016. Διάρκεια: 103’. Σκηνοθεσία: Katell Quillevere. Σενάριο: Katell Quillevere, Gilles Taurand. Πρωταγωνιστούν: Tahar Rahim, Emmanuelle Seigner, Anne Dorval, Bouli Lanners, Kool Shen, Monia Chokri, Alice de Lencquesaing. Μουσική: Alexandre Desplat.  


Οι «Δυο Καρδιές», είναι μια ευαίσθητη και συγκινητική δημιουργία, με εξαιρετικό καστ στην οποία η σκηνοθέτης, με αφορμή μια ιστορία δωρεάς οργάνων, μιλάει για εκείνες τις στιγμές όταν οι ζωές άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων διασταυρώνονται, η τραγωδία συναντά την ελπίδα και ο θάνατος μεταμορφώνεται σε ζωή. Η Γαλλίδα  Katell Quillévéré, στην τρίτη της αυτή ταινία μεταφέρει στην οθόνη το βραβευμένο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της  Maylis De Kerangal «Réparer les Vivants» («Επιδιoρθώστε τους Ζωντανούς»  όπως  είναι και ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας).  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο