Αποχώρησε η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής

Και κατήγγειλε τη διοίκηση για αντιδημοκρατική λειτουργία 


ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Α. ΧΡΗΣΤΑΚΗ, Χ. ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ Α. ΔΗΜΑΡΑ 

"Η άρνηση της διοίκησης του Δήμου να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το πολύ σοβαρό θέμα της αλλαγής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη μας, παρουσία των μελετητών, οι οποίοι θα έδιναν διευκρινίσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων αλλά και αντιπροσωπείας πολιτών, αποτελεί την αντιδημοκρατική κορύφωση στη λειτουργία της παράταξης του Δημάρχου.

Η προσπάθεια να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση, στα πλαίσια της επιτροπής ποιότητας ζωής, όπου δεν συμμετέχουν εκπρόσωποι τριών δημοτικών παρατάξεων, και μάλιστα στις 30 Δεκεμβρίου, εν μέσω εορτών, δείχνει έλλειψη σεβασμού στις δημοκρατικές διαδικασίες και στα δικαιώματα των πολιτών αυτής της πόλης.

Στα υπαρκτά και σοβαρά προβλήματα της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, η διοίκηση του Δήμου επιλέγει να εφαρμόσει ένα μικρό τμήμα μόνο της υπάρχουσας αλλά μη επικαιροποιημένης κυκλοφοριακής μελέτης, που μόνο στόχο έχει την εξυπηρέτηση πολιτικών φίλων της αν και θα αναστατώσει τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτή τη συνεδρίαση - παρωδία της επιτροπής ποιότητας ζωής και να νομιμοποιήσουμε προειλημμένες αποφάσεις και μη επιστημονικά σχέδια της διοίκησης του Δήμου.

Ευχόμαστε καλή και πιο δημοκρατική χρονιά στη λειτουργία του Δήμου μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Αναστάσιος Χρηστάκης

Χρήστος Γούναρης

Άκης Δημαράς"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο