Ατέλειωτο "πάρτι" για τον Ξένο Μανιατογιάννη

Μαίνεται ο πόλεμος του Αργύρη Ντινόπουλου κατά του Γιάννη Πισιμίση

Όταν γράψαμε ότι: "αυτοί και μπουλντόζες να πέσουν πάνω τους, δεν τα βρίσκουν", αναφερόμενοι στις σχέσεις πολιτικού μένους ανάμεσα στους κ.κ. Αργύρη Ντινόπουλο και Γιάννη Πισιμίση, από μερικούς λοιδορηθήκαμε, από άλλους χαρακτηριστήκαμε εξωπραγματικοί.

Στο τέλος, έχουμε την αίσθηση, πως θα επιβεβαιωθούμε.

Αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, όπου ο κ. Ντινόπουλος δεν κατάφερε να εκλεγεί, απέδωσε την ήττα του στους κ. Πισιμίση, Ιωαννίδη και Παπαδόπουλο.

Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, εξέδωσε έντυπα με ολόκληρο το περιεχόμενό τους ενάντια στους ανωτέρω. 

Το πολιτικό αυτό μένος ουδέποτε σταμάτησε μέσα ή έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα η εντύπωσή μας είναι ότι και από την έτερη παράταξη της "Νέας Πνοής", είναι "αμοιβαία τα αισθήματα", αλλά αυτοί κατορθώνουν να κοντρολάρουν ορθολογικότερα τον τρόπο που πολιτεύονται δημοσίως.

Είναι σαφές, ότι η κάθε πλευρά έχει ήδη επιλέξει τον τρόπο της επικοινωνιακής της πολιτικής .

Οι ενδείξεις καθίστανται απολύτως δηλωτικές και των μελλοντικών τους προθέσεων.

Μετά από αυτά, για εμάς, οι ειδήσεις που κατά καιρούς μας έχουν μεταφερθεί, από αγαπητούς φίλους μας, πως δήθεν "βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρές προσπάθειες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο", ή άλλες "για συνεργασία μεταξύ τους", στερούνται βασιμότητας.

Συμπέρασμα; ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ "ΠΑΡΤΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΕΝΟ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ!!!

Για να καταλάβετε δείτε τι έγραψε ο κ. Ντινόπουλος χθες για τον κ. Πισιμίση στην ιστοσελίδα του ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΡΕΣ, από την οποία είναι και η παραπάνω φωτογραφία με τις ... καραμέλες.

"Καραμέλες για τον Γ. Πισιμίση

Καραμέλες για να “γλυκαθεί” το φιάσκο με τα δημοτικά τέλη…

Στο πράσινο ταμείο αναζήτησε “σωτηρία”  ο Γιάννης Πισιμίσης μετά την αποκάλυψη ότι για να εφαρμοστεί η πρότασή του για μείωση των δημοτικών τελών (κατά 9 ευρώ τον χρόνο!) έπρεπε να μειωθούνε κατά… 85% τα καύσιμα των απορριμματοφόρων και όλων των άλλων αυτοκινήτων του Δήμου! Επιπλέον το κόστος επισκευής των δημοτικών αυτοκινήτων (το οποίο, επίσης, ζητούσε να περικοπεί) το είχαν υπερψηφίσει στην Οικονομική Επιιτροπή οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του!

Τι τον… παρότρυναν να κάνει στο πράσινο ταμείο

Στο πράσινο ταμείο πρότεινε την …ηλεκτροκίνηση των αποριμματοφόρων (ώστε να μην ξοδεύουν καύσιμα) αλλά εκεί τον …”παρότρυναν να εξαντλήσει το θεσμικό του ρόλο στα συλλογικά δημοτικά όργανα” (σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση του προέδρου του πράσινου ταμείου)

Πριν από τα ηλεκτρικά απορριμματοφόρα είχε προτείνει δωρεάν ηλεκτρικούς συναγερμούς στα σπίτια.

Στην προεκλογική περίοδο ο Γιάννης Πισιμίσης είχε προτείνει την εγκατάσταση των αποριμματοφόρων μέσα στην ναυτική βάση, δίπλα στον σχεδιαζόμενο θερινό κινηματογράφο (πρόταση Δημαρά) ενώ υποσχόταν και δωρεάν συναγερμούς σε όλους τους βριλησσιώτες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο