Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία (φωτο-ρεπορτάζ)

Δεν υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και υδροδότηση μέχρι στιγμής

Τεράστια προβλήματα επισώρευσε και στην πόλη μας η πρωτοφανής κακοκαιρία. 
Ο ισχυρότατος χιονιάς έκλεισε όλους σχεδόν τους δρόμους των Βριλησσίων, οι οποίοι είναι απροσπέλαστοι για τα οχήματα που δεν διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Ανοικτές παραμένουν μόνον η λεωφόρος Πεντέλης και ελάχιστες κεντρικές εσωτερικές οδοί του Δήμου μας και μόνο για οχήματα με αλυσίδες. 
Ανοικτά παραμένουν τέλος τα Άνω Βριλήσσια καθώς και η λεωφόρος του Νοσοκομείου Σισμανογλείου για τη διαμετακόμιση των ασθενών. 
Ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί ότι αν και τα δημοτικά συνεργεία μοχθούν από πολύ πρωί σήμερα, λόγω της έντασης του καιρικού φαινομένου, είναι αναγκαστικά περιορισμένες οι δυνατότητες παρεμβάσεων. 
Αν και με μεγάλο κόπο παραμένει ανοικτή η λεωφόρος Πεντέλης, πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν είναι προσπελάσιμη για αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες και πολλοί οδηγοί με τα οχήματά τους ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα καθ' όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. 
Ευτυχώς, έως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουν προκύψει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση στην πόλη μας, ούτε έχουν σημειωθεί πτώσεις δέντρων ή κλαδιών. Θυμίζουμε ότι πέρυσι με την κακοκαιρία "Μήδεια" τα μισά Βριλήσσια είχαν παραμείνει δίχως ρεύμα για 2-3 ημέρες.
Παρότι η ποσότητα της χιονόπτωσης και της χιονόστρωσης εφέτος της κακοκαιρίας "Ελπίδα" ήταν πολύ μεγαλύτερη από εκείνη της "Μήδειας", δεν έχουμε ανάλογα σοβαρά προβλήματα επί του παρόντος.
Περαιτέρω, συνιστάται σε όλους τους δημότες να μην χρησιμοποιούν τα οχήματά τους και να μην μετακινούνται από τα σπίτια τους παρά μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους απόλυτης ανάγκης.
Τέλος, ας μην λησμονηθεί από κανέναν, ότι αύριο και μεθαύριο η κατάσταση θα είναι πολύ πιο δύσκολη λόγω του μεγάλου παγετού που θα έχει προκύψει. Γι' αυτό λοιπόν πολύ μεγάλη προσοχή από όλους τους συνδημότες μας.
Τα Β.Ν. με ένα πλήρες φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο παρουσιάζουν την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί στην πόλη ως το μεσημέρι.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΛ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ https://fb.watch/aKE7Evt2NO/

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ)



 


























































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο