"Χαοτική υπήρξε η κατάσταση στα Βριλήσσια"

Τονίζει ο Γιάννης Πισιμίσης

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

"Αυτές τις δύσκολες ημέρες και ώρες που στους δρόμους των Βριλησσίων επικρατεί μια χαοτική κατάσταση, θεωρούμε χρέος μας όχι μόνο να ασκούμε σκληρή κριτική για τα λάθη, τις παραλείψεις και τις ευθύνες της Διοίκησης Μανιατογιάννη που είναι τεράστιες αλλά και να συμβάλλουμε με κάθε εποικοδομητικό τρόπο, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ως αντιπολίτευση, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.

Για τον λόγο αυτό θέτουμε στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας ένα εκχιονιστικό όχημα τύπου JCB για σήμερα και από αύριο άλλο ένα εκχιονιστικό JCB. Καταβάλλουμε επίσης, προσπάθεια να εξασφαλιστεί ένα ακόμα μηχάνημα τύπου bobcat. Παράλληλα ενεργοποιούμε εθελοντική ομάδα της "Νέας Πνοής" για να βοηθήσει στον καθαρισμό των δρόμων.

Καλούμε την Διοίκηση Μανιατογιάννη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τα οχήματα αυτά να ενταχθούν άμεσα στο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας και να συνδράμουν στους εκχιονισμούς.


Οι ευθύνες της διοίκησης Μανιατογιάννη για την δραματική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας είναι μεγάλες και όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να αποδοθούν. Η Διοίκηση οφείλει να εξηγήσει πως άφησε την πόλη μας ανοχύρωτη απέναντι στον χιονιά χωρίς επαρκή μέσα και σχέδιο.

Ωστόσο, τώρα προέχει η έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται και των εργαζομένων που επιχειρούν με πενιχρά μέσα. Είμαστε εδώ και συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο για το καλό της πόλης μας. "

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο