Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Tην Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:30

H 6η για το 2022 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί συνδυαστικά, δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων, οδός Κισσάβου 11 και με τηλεδιάσκεψη με χρήση της εφαρμογής e-presence (μεικτή συνεδρίαση) την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:30 .


ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


* ΘΕΜΑ 1ο: «Συζήτηση – Ενημέρωση Δημάρχου για το τεθέν σε δημόσια διαβούλευση «Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο για το Πόσιμο Νερό», από το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΕΝ)»


* ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση του υπ’ αριθμ. 2/08.02.2022 πρακτικού της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας περί «Ετήσιας ποσόστωσης κατανομής των ΚΑΠ για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Βριλησσίων οικονομικού έτους 2022,με επέκταση στις τακτικές και έκτακτες επιχορηγήσεις τους»


* ΘΕΜΑ 3ο: «1. Καθορισμός Ανηγμένης Οριστικής Τιμής δαπάνης κατασκευής του αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων της οδού Κύπρου (τμήμα μεταξύ των οδών Γράμμου και Λ. Πεντέλης), για την χρέωση των παρόδιων εξυπηρετούμενων ιδιοκτησιών, 2. Καθορισμός Ανηγμένης Προσωρινής Τιμής δαπάνης κατασκευής του αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων της οδού Πίνδου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Μαραθώνος και Πλαταιών), για την χρέωση των παρόδιων εξυπηρετούμενων ιδιοκτησιών»


* ΘΕΜΑ 4ο: «ΜΕΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΑΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ»


* ΘΕΜΑ 5ο: «Έγκριση Ετήσιας Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2021 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βριλησσίων»

ΠΗΓΗ: vrilissipress.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο